NAŠA PEVAČICA BILA NA IVICI SMRTI: Zbog DEPRESIJE pomišljala na najgore, otkrila šta joj se dešavalo u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

24.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Živković otvorila dušu o teškom periodu!

Pevačica Sanja Živković, poznatija kao Caca, prošla je kroz težak period nakon razvoda od dugogodišnje ljubavi iz mladosti. Iako je imala uspešnu karijeru u muzici, slom je doživela nakon rastanka, padajući u depresiju i anksioznost.

Sanja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa depresijom, ističući da je godinama zapostavljala sebe i svoju dušu. Izjavila je da je prošla kroz težak period anksioznosti, ali je postepeno naučila da se nosi sa tim i da se izbori sa depresijom.

Republika

Foto: Grand printscreen

Sanja Živković

 

–  Bila je to teška anksioznost koja dovodi do dna. Samoj sebi sam napravila pakao od života. More suza sam isplakala u svom životu i to nikako da stane, kao da su još neke reke i rečice potrebne da svu svoju patnju pustim – govorila je tamičarka nakon prvog pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“, otkrivši tada da je hipersenzibilna i da se godinama stidela toga.

Ne želim da se vraćam u prošlost, idem samo napred. Trenutno sam na neko nivou transformacije gde iz jednog nivoa svesti prelazim u drugi. Sve što dolazi u moj život prihvatam otvorenih ruku. Presrećna sam i prezahvalna za sve – pohvalila se pre samo tri godine pred samo finale takmičenja. 

Nedavno je priznala da joj se život promenio onog trenutka kad je svoje davnosanjane želje iz mladosti ispunila ušavši u samu završnicu šoua veterana, ali i kada se ponovo zaljubila.

Republika

Foto: Grand printscreen

Sanja Živković

 

U takmičenju sam dala sve od sebe. Najzahvalnija sam žena na svetu, najsrećnija sad ovako kako jeste, sve ostalo prepuštam univerzumu – rekla je nakon završetka takmičenja i ubrzo kao da je nestala sa scene, piše Grand.

Međutim, iako je nije bilo u medijima, Sanja je vredno radila na sebi, kao i na svojoj karijeri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading