PRVO POJAVLJIVANJE RADOŠA BAJIĆA: Priznao u kakvom je sada ZDRAVSTVENOM STANJU!

Autor:

Zabava

24.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Bajić otkrio u kakvom je sada zdravstvenom stanju!

PRVO POJAVLJIVANJE RADOŠA BAJIĆA: Priznao u kakvom je sada ZDRAVSTVENOM STANJU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Glumac Radoš Bajić nedavno je otkrio da je treći put preležao koronu tokom emitovanja Olimpijskih igara. Iako je taj period proveo u izolaciji, imao je priliku da pomno prati sve nastupe srpskih sportista u Parizu.

Bajić je istakao da je tokom prvog preležavanja korone 2021. godine bio kritično, ali je zahvaljujući Bogu sve prošlo dobro. Takođe, izrazio je ponos i čestitao svim srpskim sportistima na njihovim uspesima, ističući posebno Novaka Đokovića i Ivana Španović.

Foto: Promo

Radoš Bajić na snimanju serije

 

- Pratio sam Olimpijske igre. Moram da priznam, kada smo prvi put 2021. dobijali koronu, to su bile udarne vesti, ja sam tada ležao koronu 17 dana i bilo je kritično, u međuvremenu sam imao još jednom koronu, ali sam upravo za vreme Olimpijskih igara imao još jednom imao koronu. Hvala Bogu sve je prošlo dobro, ali sam tada bio u izolaciji i bio sam u prilici da gledam apsolutno sve prenose. Ponosan sam, čestitam svim našim sportistima, ovim divnim sportistima koji su osvojili medalje, počev od Novaka do ostalih. Sa velikim simpatijama sam pratio i tu malu Topićevu i tu tragediju sa povredama. Žao mi je što se Ivana Španović oprostila od svoje karijere na takav način, ona je bila veličanstvena. Srpski narod može biti ponosan - rekao je Radoš Bajić, pa otkrio kakvog je sada zdravstvenog stanja.

Foto: ATA Images

Radoš Bajić na snimanju serije

 

Glumac je istakao da je sada sve u redu sa njegovim zdravljem, te je podelio zanimljivu porodičnu anegdotu o dugovečnosti, navodeći da se nada da će živeti još barem 20 godina.

- Sada je sve u redu sa zdravljem. Moj otac je živeo preko 90 godina, tako da imam još 20 sigurno - istakao je glumac za Telegraf. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading