OTKRIVENO SVE O POKOJNOM MARINKU ROKVIĆU: Nikola otvorio dušu, priznao šta se dešava u PORODIČNOJ KUĆI!

Autor:

Zabava

24.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić emotivnim rečima govorio o Marinku Rokviću.

OTKRIVENO SVE O POKOJNOM MARINKU ROKVIĆU: Nikola otvorio dušu, priznao šta se dešava u PORODIČNOJ KUĆI!

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Nikola Rokvić, poznati pevač, ne krije emotivnu vezu sa muzikom svog oca Marinka Rokvića, koji je preminuo pre nekoliko godina. Marinkova muzika i dalje živi kroz brojna izvođenja njegovih pesama, a Nikola ističe da je izuzetno ponosan na to. 

- Uvek je u meni poseban osećaj kada čujem njegove pesme. Volim da ih pevam i ja, i sada kad više nije sa nama još više to volim. Prija mi kada me porede sa ocem, a sada je na meni i Marku da čuvamo njegov opus i njegove numere prenesemo na mlađe generacije i našu decu - izjavio je Nikola.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

 


Nikola je otvoreno govorio o izazovima koje je morao da savlada kao mlađi pevač kako bi izgradio sopstveni identitet na estradi, a istovremeno čuvao nasleđe svog oca.

- To je ta genetika, mada dok je on bio živ sam bežao od toga jer kada se bavite istim poslom kao roditelj, želite da budete svoji, da izađete iz senke i da date svoj dodatni pečat. Ali eto sada mi nekako prija kada me porede, kada čujem taj gen i njegov glas i radiću na tome da sve više ličim na svog oca - izjavio je Rokvić za Grand.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Nikola Rokvić i Marinko Rokvić

 


Nikola ističe važnost očuvanja nasleđa i prenošenja muzičkog stvaralaštva na mlađe generacije, čime se istovremeno održava sećanje na Marinka Rokvića kao neizostavnog dela srpske muzičke scene.

Kroz svoju muziku i javne nastupe, Nikola Rokvić nastavlja da čuva sećanje na svog oca, istovremeno gradeći svoj sopstveni umetnički identitet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading