PEVAČICA U JEKU SKANDALA OKO RAZVODA, OBJAVILA ŠOK FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Dženifer Lopez napavila opštu frku!

Autor:

Zabava

24.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez ne časi časa!

PEVAČICA U JEKU SKANDALA OKO RAZVODA, OBJAVILA ŠOK FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Dženifer Lopez napavila opštu frku!

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Nedavno je Dženifer Lopez postavila priču na svom Instagram profilu, prikazujući glamurozan izgled šminke sa gustim loknama koje se spuštaju preko njenih ramena. Međutim, ova objava je razočarala njene fanove i korisnike društvenih mreža, budući da su se nadali izjavi u vezi njenog razvoda od Bena Afflecka. Prema pisanju Daily Mail-a, pažljivi fanovi su brzo primetili ukrasno jelku u pozadini i debeli kućni ogrtač, što ih je dovelo do zaključka da je slika iz njenog arhiva, snimljena prošle zime.

Republika

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez Instagram

 


Nakon što je podnela zahtev za razvod od Bena Aflek u Los Anđelesu 20. avgusta, što je slučajno bio godišnjica njihovog venčanja 2022. u Rajsbora, Džordžija, Jennifer je takođe podnela zahtev za promenu prezimena. Iako je decenijama poznata kao Jennifer Lopez, legalno je koristila Benovo prezime, čineći njeno zvanično ime Jennifer Lin Aflek tokom poslednje dve godine.

Izveštaji su sugerisali da su problemi počeli da se pojavljuju tokom njihovog medenog meseca na jezeru Como u Italiji. Bliski izvor je otkrio za Page Six da je Affleck bio uznemiren pažnjom paparaca, pokazujući nelagodu sa nivoom javne pažnje. Njihov navodno najlepši period se pretvorio u napetost, sa minimalnom komunikacijom. Iako je Affleck uveravao da će se promeniti, to je kratko trajalo, ukazujući na skrivene probleme.


Njihova burna romansa je izbledela jer je Affleck žudeo za većom privatnošću i teško se nosio sa Lopezinom ogromnom slavom. Bez obzira na to, opisan je kao veoma zaštitnički nastrojen prema njoj, odlažući podnošenje zahteva za razvod kako bi uzela u obzir njena osećanja. Iznenada, pojavili su se izveštaji da par navodno nije potpisao predbračni ugovor, što je dovelo do toga da se njihove pojedinačne zarade smatraju zajedničkom imovinom tokom poslednje dve godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading