"Uživali smo i sjajno se zabavili, a Vojin se sutra oženio...": Sloboda otkrila da je s današnjim mužem provela njegov poslednji MOMAČKI DAN pred venčanje sa PRVOM SUPRUGOM!

Autor:

Zabava

24.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica tada nije ni slutila da će ona biti sledeća!

"Uživali smo i sjajno se zabavili, a Vojin se sutra oženio...": Sloboda otkrila da je s današnjim mužem provela njegov poslednji MOMAČKI DAN pred venčanje sa PRVOM SUPRUGOM!

Foto: ATA Images

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već decenijama intrigira javnost svojim skladnim partnerstvom, ali malo ko zna da su njih dvoje zapravo imali priliku da se upoznaju još tokom studija, dok su zajedno snimali jedan film.

Ova zanimljiva činjenica baca novo svetlo na njihovu dugogodišnju ljubavnu priču.


Naime, Sloboda je otkrila da je upoznala svog budućeg supruga još tokom studentskih dana, kada su zajedno radili na jednom filmskom projektu. Ona je istakla da je Vojin bio izuzetno duhovit i divan čovek, te da ga poznaje još od svoje 17. godine.
Republika

Foto: Blic TV printscreen

Sloboda Mićalović sa 17 godina nije ni slutila da će se i ona udati za Vojina Ćetkovića

Ova neobična okolnost dodatno obogaćuje njihovu romansu i ukazuje na to da je njihova veza imala svoje korene još odavno. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Vojin svoj "poslednji momački dan" proveo upravo sa Slobodom, pre nego što se oženio svojom prvom suprugom Natašom Milovanović, nekada vrlo popularnom voditeljkom Trećeg kanala.

Sloboda je otkrila da su uživali i sjajno se zabavili tog dana, što dodatno naglašava njihovu bliskost i prijateljstvo koje se kasnije razvilo u ljubavnu vezu.

Sećam se da smo na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - otkrila je svojevremeno poznata glumica za medije.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojin Ćetković sreću pronašao tek u drugom braku

Vojin je priznao da se dobro seća prvog susreta sa Slobodom, ističući da je tada nije posmatrao na način na koji bi inače gledao studentkinje.

Njegov pristup bio je profesionalan, ali nije ni slutio da će upravo ona postati njegova supruga u budućnosti. Ova neobična anegdota pruža uvid u početke njihovog poznanstva i naglašava koliko su životne okolnosti ponekad iznenađujuće.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su svojom romansom i uspešnim glumačkim karijerama osvojili srca publike, a njihova neobična ljubavna priča sada dobija novo značenje sa saznanjem da su se upoznali još tokom studija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading