OTKRIVENA VELIKA TAJNA O SINU NAŠEG GLUMCA: Saša Joksimović priznao ISTINU o nasledniku!

Autor:

Zabava

24.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Joksimović odlučio je da ne krene očevim stopama.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA O SINU NAŠEG GLUMCA: Saša Joksimović priznao ISTINU o nasledniku!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Joksimović

Glumac Saša Joksimović i njegova supruga Nevena su jedan od najdugovečnijih parova na našoj javnoj sceni, čija ljubavna priča već traje 23 godine. Njihov odnos je krunisan rođenjem sina Ilije, čime su postali još srećnija porodica.

Pre nekoliko meseci, javnost je bila uzburkana glasinama o razvodu ovog para. Joksimović je čak na svom Instagram profilu podelio objavu koja je sugerisala na njihovu moguću razdvojenost. Međutim, kako je vreme prolazilo, ispostavilo se da je situacija ipak drugačija.

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović Instagram

 

Iako su se pojavile spekulacije o njihovom razvodu, Saša i Nevena su nastavili zajednički život, ističući da im je sreća njihovog sina Ilije na prvom mestu. Njihova ljubav je očigledno jača od prepreka s kojima su se suočili.

Budući da su odlučili da nastave zajedno, Saša i Nevena pokazuju primer kako ljubav može prevazići i najveće izazove. Njihova posvećenost jedno drugom i porodici je inspiracija mnogima, dok se zajedno suočavaju sa izazovima koje život nosi.

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović Instagram

 

- Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim – istakao je Saša, govoreći o svom nasledniku koji je napunio 14 godina.

- Otkako se rodio krenuo je da šutira loptu. To mu je bila prva igračka. Idem na njegove treninge, trudim se da ispratim sve što radi, ali u odnosu na njega sam fudbalski laik – priznao je Joksimović u razgovoru za "Hello", pa uz smeh dodao da sina pola ne razume kad krene da priča o fudbalskim temama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading