POZNATA INFLUENSERKA POSETILA MESTO STRAVIČNOG MASAKRA U ŠKOLI: Objavila potresan snimak, BESNE REČI odzvanjaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Hana Hadžiavdagić nije mogla da dođe sebi!

POZNATA INFLUENSERKA POSETILA MESTO STRAVIČNOG MASAKRA U ŠKOLI: Objavila potresan snimak, BESNE REČI odzvanjaju! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Influenserka Hana Hadžiavdagić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, posetila je Gimnaziju u Sanskom Mostu, mesto stravičnog masakra u kojem su život izgubili direktor škole Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan. Hana je odlučila da odmah nakon posete oda počast žrtvama, položivši cveće na mestu tragedije.

Nakon što je odala počast stradalima, Hana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, izražavajući svoje nezadovoljstvo zbog trenutne situacije u Sarajevu, gde se istog dana održavao festival.

 

 

U emotivnom opisu snimka koji je objavila, istakla je da je njena ljudska dužnost bila da pruži podršku porodicama tragično nastradalih prosvetnih radnika. Takođe, naglasila je da se ne bavi politikom i da je njeno srce čisto, te da je to bio jedini način na koji je mogla da reaguje na ovu tužnu situaciju.

Podsetimo, tragičan događaj u Opštoj gimnaziji Sanski Most dogodio se kada je domar Mehmed Vukalić upao na školski sastanak i otvorio vatru iz automatske puške, usled čega su poginuli direktor, sekretarica i profesorka. Ova tragedija je zavila ovaj mali grad u BiH u crno, dok je glavni grad, Sarajevo, istog dana slavio festival.

Hana Hadžiavdagić svojim emotivnim gestom i javnim istupom na društvenim mrežama pokazala je svoju podršku porodicama žrtava i istakla važnost odavanja počasti stradalima u tragedijama poput ove u Gimnaziji Sanski Most.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading