COBIJEVA BIVŠA POKAZALA TEK ROĐENU ĆERKU! Podelila prvu fotografiju male Mile, vaterpolista se istopio!

Autor:

Zabava

24.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Nikolić i Nemanja Vico su se ostvarili u ulozi roditelja, a sada su podelili prvu fotografiju svoje ćerke.

COBIJEVA BIVŠA POKAZALA TEK ROĐENU ĆERKU! Podelila prvu fotografiju male Mile, vaterpolista se istopio!

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Nikolić i Nemanja Vico

Vaterpolista Nemanja Vico i njegova partnerka Jelena Nikolić nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Mila. Srećni roditelji su podelili prve fotografije sa njihovom mezimicom na društvenim mrežama.

Na prvoj objavljenoj fotografiji, Jelena je pokazala nežnost i ljubav prema svojoj ćerkici, dok je Nemanja sa ponosom držao svoju mezimicu u naručju, izražavajući najdublje emocije prema svojoj ćerki.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nemanja Vico

 

- Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena da bude šta želi - napisala je Jelena uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Inače, Vaterpolo reprezentacija Srbije nedavno je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, a ne treba zaboraviti da su njihove supruge bile neizmerna podrška tokom celog takmičenja. Njihova podrška i ljubav prema sportistima bila je neizmerno važna tokom ovog velikog sportskog događaja.

Podsetimo, Nemanja se pre nekoliko dana vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više. Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading