ŠOK-BOMBA DUŠKA TOŠIĆA NAKON SAZNANJA DA KARLEUŠA IMA NOVOG DEČKA! Njegova reakcija sve bacila u rebus, u sve umešana i ćerka!

Autor:

Zabava

24.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić spakovao kofere, pa napustio Srbiju.

ŠOK-BOMBA DUŠKA TOŠIĆA NAKON SAZNANJA DA KARLEUŠA IMA NOVOG DEČKA! Njegova reakcija sve bacila u rebus, u sve umešana i ćerka!

Foto: ATAImages

Bivši fudbaler Duško Tošić odlučio je da svoje letovanje sa ćerkama Atinom i Nikom upotpuni posetom španskoj prestonici. Nakon desetodnevnog odmora u Bodrumu, Turska, gde su uživali, Duško je odlučio da odvede svoje mezimice u Madrid, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. Uz fotografiju koja prikazuje njihovo uživanje u Madridu, pokazao je da porodica trenutno uživa u španskoj prestonici.

Fotografije koje su Duško i one podelili na društvenim mrežama prikazuju prelepe prizore Madrida, a starija ćerka Atina, poput svog oca, istakla je impresivnu arhitekturu glavnog grada Španije. Ovo putovanje sigurno će ostati u lepom sećanju za njih troje.

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno otkrila da postoji nov muškarac u njenom životu:

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta.

Jeste li izgubili veru u brak, da li biste ponovo stali na "ludi kamen"?

- Moram da kažem jednu tajnu, tačnije ne tajnu, već istinu, a to je da je mene svaki muškarac sa kojim sam bila zaprosio. Jedno vreme sam skupljala i to vereničko prstenje, imam ih negde u kutijici, čuvam ih sve. Imam i anegdotu sa prvim mužem, Bojanom, naime, nekoliko puta me je verio, pa smo raskidali... Tako da samo od njega imam nekoliko prstena i svaki put je bio sve bolji i bolji, sve skuplji i skuplji. Što se braka tiče, kada pomislim na njega, ja odmah zamišljam kakvo bi to venčanje u produkcijskom smislu bilo. Mislim da bi treći put bila prava ludnica. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Ne maštam da se ponovo udam, ja maštam o drugim stvarima, o tome, na primer, da imam ogroman azil za životinje, maštam o svetskoj slavi, uspehu pesama sa albuma "Alfa" i "Omega", što i nije nemoguće. Nisam ja poput drugih žena koje maštaju o ljubavi i strasti. Mene više uzbuđuje da idem u šoping nego da imam se*s - izjavila je Karleuša za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading