PEVEČICI STIGLA POTRESNA PORUKA OD OCA! Grca u suzama, ove reči su je slomile na delove!

Autor:

Zabava

24.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević ne može da izbriše iz sećanja sadržaj ovog pisma.

PEVEČICI STIGLA POTRESNA PORUKA OD OCA! Grca u suzama, ove reči su je slomile na delove!

Foto: Goran Slavnić

Jelena Tomašević

Pevačica Jelena Tomašević poznata je po retkom iznošenju detalja o svom privatnom životu. U javnosti je gotovo nikada nismo videli kako plače, bez obzira da li su to suze radosnice ili tuge. Ova pop zvezda i kantautorka vešto je izgradila imidž javne ličnosti koja pažljivo čuva svoju privatnost, a o svojim ličnim osećanjima retko govori u javnosti.

Jelena Tomašević je od samog početka karijere stvorila imidž koji se drži kao svojevrsnu zaštitu od prevelike javne eksponiranosti. Iako ne glumi ili se pretvara, veoma pažljivo bira kako će se predstaviti publici. Ova tajanstvena javna ličnost retko otkriva svoje unutrašnje emocije, čime dodatno intrigira javnost.

U jednom od retkih javnih ispovesti, Jelena je otkrila detalje o teškoj životnoj etapi kroz koju je prolazila. Posebno je istakla trenutak kada je njen otac napisao pismo koje ju je duboko dirnulo. Ovo pismo je ostavilo snažan utisak na Jelenu, a reči koje je otac uputio ostale su duboko urezane u njeno sećanje.

Republika

Foto: Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević

 

- Sećam se jednom kada sam imala jednu situaciju, privatnu, jako sam često plakala - počela je priču pevačica pa objasnila:

- Zvala sam roditelje da im to ispričam i onda mi je tata napisao pismo.

- To me je strašno bilo potreslo, kada mi je to pismo stiglo na kućnu adresu i gde počinje rečima “U zlu se ne podaj, u dobru se ne uznesi”.

- Uvek je govorio da moraš da znaš odakle si potekao, da znaš ko su ti baba, deda, brat i ta veza to je temelj porodice. Zahvalna sam mu na tome - zaključila je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading