GOCA ŠAULIĆ GRCA U SUZAMA! Slomljena nakon smrti Šabanove sestre! Odmah se oglasila (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarajka je bila član naše najuže porodice. Svi smo bili jako bliski, počela je ona.

GOCA ŠAULIĆ GRCA U SUZAMA! Slomljena nakon smrti Šabanove sestre! Odmah se oglasila (FOTO)

Foto: prntscreen/Objektiv

Smrt rođene sestre legendarnog "kralja narodne muzike" Šabana Šaulića, Sarajke Šaulić Cakić, u 76. godini života nakon kraće bolesti, ostavila je porodicu i široku javnost u tuzi. Vest o njenom odlasku objavio je Hasan Dudić na Fejsbuk profilu, uzrokujući veliku žalost među članovima porodice i brojnim obožavaocima.

U skladu sa ovom tužnom vesti, udovica Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, izrazila je svoju duboku tugu i bol, te se odmah oglasila za medije. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Goca Šaulić

 

- Sarajka je bila član naše najuže porodice. Svi smo bili jako bliski. Bila je bolesna, rapidno je kopnila u poslednje vreme. Ona je dosta vremena provela u inostranstvu. Najviše je bila sa Sanelom, čuvala je naše unuke. Imala je težak život, teška je to priča - rekla je tužna Goca za Kurir.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goca Šaulić

 

Ilda Šaulić, takođe je podelila svoju bol putem svog Instagram naloga, oprostivši se od svoje voljene tetke. "Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svoga brata. Počivaj u miru, dušo moja", istakla je Ilda Šaulić.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Goca Šaulić i pokojni Šaban Šaulić 

 


Sarajka Šaulić Cakić, preminula je nakon što je dugo provela vreme u inostranstvu, čuvajući unuke i provodeći vreme sa porodicom. Njen odlazak uveliko je pogodio porodicu Šaulić, ostavljajući dubok trag tuge i sećanja na njene teške životne trenutke. Oproštaj od nje doneo je dodatnu tugu i bol kako porodici, tako i mnogobrojnim poštovaocima Šabanove muzike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading