OBJAVLJEN DATUM SMRTI BEJBI LAZANJE! Pevačevo stanje UZNEMIRILO javnost, jeziva objava LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

24.08.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi uspaničeni zbog onoga što je najavljeno.

OBJAVLJEN DATUM SMRTI BEJBI LAZANJE! Pevačevo stanje UZNEMIRILO javnost, jeziva objava LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Printscreen HRT

Bejbi Lazanja

Fanovi Marka Purišića, poznatog kao Bejbi Lazanja odmah su bili zabrinuti kada je počeo da objavljuje misteriozan sadržaj na svojim profilima na društvenim mrežama. Bejbi Lazanja, muzičar koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na Pesmi Evrovizije u Švedskoj i ostvario zapaženo drugo mesto, izazvao je uzbuđenje među nekim svojim fanovima u subotu. Njegovi profili na društvenim mrežama bili su ispunjeni objavama sa crnim fotografijama, a čak ni njegova Instagram priča nije pružila nikakve ohrabrujuće informacije. Zapravo, podelio je tajanstvenu poruku: "R.I.P. Baby Lasagna. 30.8.2024." Iako je priča kasnije obrisana, snimak nje i dalje postoji na njegovom TikTok nalogu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Bejbi Lazanja

 

Korišćenje crnih fotografija odmah je izazvalo zabrinutost među njegovim pratiocima. Neke od njih su izrazile svoju zabrinutost, moleći ga da ih ne plaši i pitajući šta se dogodilo. Čak je i Alen Abramović, pobednik treće sezone emisije 'The Biggest Loser', kontaktirao Purišića, savetujući ga da promeni objavu jer su ljudi pretpostavljali da se nešto strašno dogodilo. Ipak, većina njegovih fanova pretpostavila je da se ništa ozbiljno nije dogodilo njihovom omiljenom muzičaru, čije je pravo ime Marko Purišić. Oni su tešili druge u komentarima, objašnjavajući da je verovatno povezano sa novom pesmom. I zaista, Bejbi Lazanja je kasnije nagovestio u objavi da su nova pesma i datum povezani.

Neki fanovi nestrpljivo iščekuju izlazak nove pesme. Njihovi komentari su varirali od izražavanja straha i uzbuđenja do smešnih primedbi poput "Da li je neko pojeo Lasagnu?" i spekulacija o potencijalnom datumu izlaska pesme. Isčekivanje ove nove pesme očigledno je među pratiocima Bejbi Lazanje, sa mnogima koji izražavaju svoju želju da je čuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading