SERIJA A: Inter rutinski protiv Lećea, Parma Pavloviću pokvarila debi u Milanu!

Autor:

Sport

24.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosoneri još uvek bez pobede, šampion popravio utisak.

SERIJA A: Inter rutinski protiv Lećea, Parma Pavloviću pokvarila debi u Milanu!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Intera su ostvarili ubedljivu pobedu na svom terenu u Milanu protiv ekipe Lečea rezultatom 2:0. Mateo Darmijan je postigao prvi gol već u petom minutu utakmice, dok je Hakan Čalhanoglu obezbedio pobedu svom timu u 69. minutu iz jedanaesterca. Ova pobeda donosi Interu vodeću poziciju na tabeli sa četiri boda, dok je Leče ostao bez bodova, zauzimajući poslednje mesto. U narednom kolu, Inter će ugostiti Atalantu, dok će Leče biti domaćin Kaljariju.

Srpski reprezentativac, Strahinja Pavlović, debitovao je za Milan u porazu od 2:1 na gostovanju Parmi, povratniku u Seriju A. Denis Man je već u drugom minutu doveo Parmu u vođstvo posle dodavanja Emanuelea Valerija. Izjednačio je Kristijan Pulišić u 66. minutu, a Rafael Leao je bio asistent. Prvu pobedu Parmi u Seriji A posle tri ipo godine doneo je rezervista Mateo Kanćeljeri u 77. minutu posle asistencije Pontusa Almkvista. 

Naredno kolo, ''Rosoneri' igraju protiv Lacija na ''Olimpiku'' i to je sjajna prilika da dođu prve pobede u sezoni. Sa druge strane, Parma ide na gostovanju Napoliju.

Fudbaleri Đenove su ostvarili pobedu na gostujućem terenu protiv Monce rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Andrea Pinamonti u sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena. Ova pobeda donosi Đenovi drugu poziciju na tabeli sa četiri boda, dok Monca zauzima 16. mesto sa jednim bodom. U narednom kolu, Đenova će dočekati Veronu, dok će Monca igrati u Firenci protiv Fjorentine.

Takođe, Udineze je predvođen Florijanom Tovenon savladao Lacio rezultatom 2:1. Toven je u petom minutu asistirao Lorencu Luki, a u 49. je postigao gol. Udineze je od 68. minuta igrao sa igračem manje, pošto je zbog dve javne opomene isključen Hasan Kamara, a Lacio je poraz ublažio golom rezerviste Gustava Isaksena u 90+5. minutu. Posle dva kola Udineze ima četiri, a Lacio tri boda. U narednom kolu Udineze dočekuje Como, dok će Lacio na megdan Milanu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading