MARIJA KILIBARDA OVAKO IZAŠLA NA ULICU! Šok-izdanje naše voditeljke sve zaprepastilo, na ovoj lokaciji je niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

24.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast ovoj ženi! Po ko zna koji put je pokazala koliko je normalčna i prizemna, pisali su ljudi glumici.

MARIJA KILIBARDA OVAKO IZAŠLA NA ULICU! Šok-izdanje naše voditeljke sve zaprepastilo, na ovoj lokaciji je niko nije očekivao!

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumica Anđelka Stević Žugić nedavno je oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom snimaka sa beogradske pijace, gde je provodila subotnje jutro sa voditeljkom Marijom Kilibardom. Na snimcima se moglo videti opuštenu atmosferu i prijateljski odnos ove dve poznate dame.

Foto: Instagram printscreen

Marija Kilibarda na pijaci bez šminke

 

Jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste Marijin neobičan izgled - šetala je bez trunke šminke u teksas haljini sa trudničkim stomakom, koji je bio u prvom planu. Ovaj prirodan izgled voditeljke izazvao je pozitivne reakcije kod njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen

Marija Kilibarda na pijaci bez šminke

 

- Svaka čast ovoj ženi! Po ko zna koji put je pokazala koliko je normalčna i prizemna. Mnogo mi je drago što je izašla ovakva na ulicu i pijacu, da pokaže koliko nema nijedan kompleks. Ovo treba da vide sve zvezde koje sebi ne dozvoljavaju da prigvire na ovakva mesta - glasio je jedan kod komentara na društvenim mrežama. 

Tokom šetnje pijacom, Anđelka se našalila na račun Marije, ali i na svoj račun, praveći šaljive opaske o visini voditeljke i tendama na pijaci. Njihov humor i opuštenost dodatno su razveselili fanove koji su komentarisali da je ova dama sjajan primer pravog prijateljstva i podrške.

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda voditeljka

 

Pored šetnje pijacom, u medijima se nedavno pojavila vest da Marija Kilibarda očekuje prvo dete sa svojim partnerom Banetom Vučelićem. Ona je tom prilikom otvorila dušu o svom partnerstvu i istakla da je prvi put u životu u vezi sa najboljim prijateljem, ističući važnost podrške i prijateljstva u ljubavnoj vezi.

Ovaj iskreni razgovor o ljubavi i prijateljstvu dodatno je osvetlio javnu sliku ove popularne voditeljke, čineći je još bližom svojoj publici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading