UZNEMIRUJUĆA OBJAVA FILIPA CARA: "Nisam dobar, brate!", fanovi PRESTRAVLJENI - ubeđeni da se bori s ovim TEŠKIM STANJEM (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naigled bezazlen klip odao bivšeg zadrugara!

UZNEMIRUJUĆA OBJAVA FILIPA CARA: "Nisam dobar, brate!", fanovi PRESTRAVLJENI - ubeđeni da se bori s ovim TEŠKIM STANJEM (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jedan od najintrigantnijih rijaliti učesnika, koji podjednako privlači pažnju i kad je pred kamerama i kada je kod kuće, Filip Car, šokirao je objavom na društvenoj mreži u kojoj pominje depresiju. 

Naime, od ovog čuvenog zavodnika i šmekera, za kojim su glavu izgubile mnoge starlete a ma baš niko nije očekivao da se bavi ovakvim temama, pa čak ni u šali.

Republika

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Filip Car jedan od najvećih rijaliti-zavodnika

Od ranije je poznato da Car obožava da se izražava u svojim Instagram storijima replikama iz raznih domaćih filmova, a serija "Vratiće se rode" mu je još i jedna od omiljenih. Ovog puta, Filip je podelio jednu od antologijskih scena u kojoj Ekser i Dule Pacov razgovaraju o duševnim problemima.

Republika

Foto: printskrin instagram

Filip Car uznemirio fanove objavom iz kultne serije

- Šta da ti kažem, nisam dobar, nisam brate, prati me neki ku*ac sa svih stana, neka depresija, ne znam šta mi je - izgovara Ekser, a onda ga Pacov poklopi:

- Depresija, pa svi smo mi u depresiji, burazeru, bre, pa pogledaj mene, bre, pa ja sam živa depresija, vidi na šta sam se napravio, bre... Živ sam se iz-de... De... Depresimiro!

Ono što je mnoge iznenadilo jeste upravo to što Filip Car kači ovakve objave i to u momentu kad se uveliko spekuliše i o njegovom ponovnom učešću u rijalitiju.

Podsetimo, nedavno se pronela vest da je bivši zadrugar u vezi sa izvesnom Keti, koja svojim izgledom podseća delimično na Maju Marinković, a delom na Aleksandru Nikolić.

Pre toga su kružile i neke priče o tome kako je bacio oko na Aneli Ahmić, koje su i sami podgrejali kada su zajedno imali lajv iz kreveta. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Aneli Ahmić i Filip Car imali lajv iz kreveta

Zbog toga i ostaje nejasno otkud najednom ovako melanholične objave, pogotovo jer je od nedavno i maksimalno posvećen svojoj velikoj ljunabi - boksu, te uz pomoć sporta nastoji da se dovede u top formu.

Neki su primetili da jedino zbog čega eventualno može da oseća nezadovoljstvo jeste to što nije uspeo sa Aleks, pa ćerkica ne raste uz oba roditelja, već oca povremeno viđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading