SAOPŠTENO VREME I MESTO SAHRANE ŠABANOVE SESTRE! Osvanule najnovije informacije, jedan detalj posebno INTRIGIRA javnost!

Autor:

Zabava

24.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak neće počivati pored "kralja narodne muzike".

SAOPŠTENO VREME I MESTO SAHRANE ŠABANOVE SESTRE! Osvanule najnovije informacije, jedan detalj posebno INTRIGIRA javnost!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevač Hasan Dudić, brat pokojne Sarajke Šaulić Cakić, potvrdio je tužnu vest o njenoj smrti. Sarajka je preminula danas, 24. avgusta, u 76. godini nakon duge bolesti. Dudić je otkrio da je Sarajka bila bolesna poslednja dva meseca, te da je poslednjih sedam dana provela u bolnici pre nego što je preminula.

Ispraćaj Sarajke Šaulić Cakić zakazan je za nedelju, 25. avgust, a sahrana će se održati u 12 časova na Muslimanskom groblju u Šapcu, kako prenosi Informer. Ova porodična tragedija ponovo je pogodila porodicu Šaulić, koja je već preživela gubitak kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, čija je sahrana održana u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu.

Sarajka Šaulić Cakić imala je težak život, a njena smrt ostavila je porodicu potresenom. Goca Šaulić, udovica Šabana Šaulića, izrazila je svoju tugu i teškoću prihvatanja gubitka.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić

 

Ilda Šaulić, takođe je podelila svoju bol putem svog Instagram naloga, oprostivši se od svoje voljene tetke. "Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svoga brata. Počivaj u miru, dušo moja", istakla je Ilda Šaulić.

Gordana Šaulić, izrazila je svoju duboku tugu i bol, te se odmah oglasila za medije. 

- Sarajka je bila član naše najuže porodice. Svi smo bili jako bliski. Bila je bolesna, rapidno je kopnila u poslednje vreme. Ona je dosta vremena provela u inostranstvu. Najviše je bila sa Sanelom, čuvala je naše unuke. Imala je težak život, teška je to priča - rekla je tužna Goca za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading