ZORAN MARJANOVIĆ I INDI IDU NA EVROVIZIJU, UBEĐENI DA ODNOSE POBEDU! On spreman da pokida pesmom kakvu svet nije čuo!

Autor:

Zabava

24.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi najavila spektakl na Eurosongu, Zoran je priprema za takmičenje.

ZORAN MARJANOVIĆ I INDI IDU NA EVROVIZIJU, UBEĐENI DA ODNOSE POBEDU! On spreman da pokida pesmom kakvu svet nije čuo!

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/AmiG Show, Wikipedia

Pevačica Indira Indi Aradinović, poznatija kao Indi, zajedno sa svojim partnerom Zoranom Marjanovićem, radi na pesmi koja bi mogla da ih odvede na prestižno takmičenje Evrovizija. Iako je trenutno u centru pažnje zbog sudskog procesa za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, Zoran se sa Indi posvećuje muzici i planira da zajedno nastupe na ovom velikom događaju.

Indi oduvek ima ambiciju da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji. Njih dvoje trenutno rade na novom albumu, a Zoran ima nekoliko pesama koje bi mogli da budu odabrane za ovu prestižnu manifestaciju. Indi je potvrdila da se razmatra njihovo učešće na Evroviziji, ističući da bi to bilo ostvarenje njenog sna.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi i Zoran Marjanović

 

Indi je iznela svoje mišljenje o Evroviziji, ističući da je ranije imala pozitivan stav o takmičenju, ali da se to promenilo u poslednjih nekoliko godina. Izrazila je uverenje da bi njihovo zajedničko učešće na ovom takmičenju bilo veliki uspeh, posebno ako bi Zoran napravio pesmu koja bi se uklopila u stil Evrovizije.

- Nas dvoje svakako radimo na novom albumu, koji izlazi sledeće godine. Zoran ima nekoliko pesama koje bi mogle da prođu na Evrosongu. Trenutno većamo šta ćemo i kako ćemo. Videli smo da je konkurs raspisan. Ako se sve kockice slože, možda me vidite sledeće godine u Švajcarskoj. E sad, pre mnogo godina sam imala veoma lepo mišljenje o tom takmičenju, koje se promenilo. Bilo je zadovoljstvo za jednog pevača da se pojavi na ovakvom, svetski priznatom muzičkom šou-programu, ali poslednjih godina to nije slučaj, sve se nekako promenilo. Verujem da moje postojanje, karijera i ime zaslužuje takvu scenu, ali kada bi Zoran napravio pesmu približnu tom takmičenju, verujem da bi to pokidalo - izjavila je Indi za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading