LEKARI ALARMIRALI PORODICU BORE ĐORĐEVIĆA, STANJE MU JE SVE GORE: Doktori hitno doneli odluku!

Autor:

Zabava

24.08.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli novi detalji o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića.

LEKARI ALARMIRALI PORODICU BORE ĐORĐEVIĆA, STANJE MU JE SVE GORE: Doktori hitno doneli odluku!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Legendarni roker Bora Đorđević se trenutno nalazi u bolnici u Ljubljani, gde se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nažalost, njegovo stanje se pogoršalo i trenutno je prikačen na respirator zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća.

Bora Đorđević, frontmen benda "Riblja Čorba", već neko vreme se suočava sa zdravstvenim teškoćama, a poslednjih dana je zbog problema sa plućima zadržan u bolnici. Prema rečima Bane Opačića, roker je prethodno bio na kiseoniku, a sada je stanje zahtevalo priključenje na respirator.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

 

 

- Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Bane Opačić za Informer.

Svi fanovi i ljubitelji muzike sa nestrpljenjem i nadom očekuju bolje vesti u narednom periodu. Porodica, prijatelji i kolege su uz Boru i pružaju mu podršku u ovim teškim trenucima. Nadamo se da će se njegovo stanje stabilizovati i da će se uskoro oporaviti.

Bora Đorđević, čije je ime sinonim za rokenrol u regionu, ima veliku podršku svojih fanova koji šalju poruke podrške i ljubavi putem društvenih mreža. Njegov značaj u muzičkoj industriji i uticaj na generacije muzičkih ljubitelja je nemerljiv, te je ovaj težak trenutak ujedinio ljude u želji da mu pruže podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading