MIONIN OTAC NAPAO ŠA?! Nastao skandal kod repera u stanu, pevačica van sebe! Jedan pevač sve potvrdio!

Autor:

Zadruga

23.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je sve potvrdio!

MIONIN OTAC NAPAO ŠA?! Nastao skandal kod repera u stanu, pevačica van sebe! Jedan pevač sve potvrdio!

Foto: youtube.com/Republika

Bivši učesnici rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović nastavili su vezu po izlasku sa imanja u Šimanovcima, a sada je nastala nova drama! Naime, kako prenosi Svet, Mionin otac je navodno hteo da upadne kod repera u stan kako bi zaštitio ćerku, jer je saznao da imaju žestoke svađe. 

Sve je potvrdio i Lepi Mića, koji je bio u neposrednom kontaktu sa njim.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Mionin otac mi je rekao kad je bilo finale da mu malo fali da ode kod Ša u stan da otme Mionu, da je spase. On se bori za ćerku, rekao mi je :"Ko meni garantuje da je sa Mionom i Ša sve u redu kad je Nenad nasilnik?! Šta je u toj vezi dobro, mesecima su samo svađe trajale i ništa više! On ponižava moju ćerku kako stigne" - otkrio je tada pevač.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Inače, pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi ovog popularnog šoua nestrpljivo iščekuju da saznaju ko će sve biti među učesnicima. U međuvremenu, pregovori sa Velikim šefom su intenzivno u toku, a javnost pažljivo prati svaki trag koji bi mogao otkriti identitete potencijalnih takmičara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Samo nekoliko dana pred početak nove sezone,mediji su uspeli da zabeleže dva dobro poznata bivša takmičara ispred zgrade Pinka. Miona Jovanović, koja je nakon svog učešća u rijalitiju odlučila da se posveti vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, viđena je kako dolazi ispred zgrade ružičaste televizije. Na slici, Miona i Ša su uhvaćeni kako se drže za ruke, nasmejani i vidno raspoloženi, pa svi čekaju da vide šta će se zasigurno desiti u septembru kad su one u pitanju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading