RADA MANOJLOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Cela estrada se digla na noge, svi joj uputili ČESTITKE!

Autor:

Zabava

24.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović obradovala je svoje fanove!

RADA MANOJLOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Cela estrada se digla na noge, svi joj uputili ČESTITKE!

Foto: Republika TV

Pevačica Rada Manojlović obradovala je svoje pratioce na Instagramu objavom srećnih vesti - izdala je novi album pod nazivom "Prva dama". Album se sastoji od čak 10 pesama, obećavajući raznolik i uzbudljiv muzički doživljaj za njene fanove.

Rada Manojlović je istakla da je uložila mnogo truda i ljubavi u svaku pesmu na novom albumu, te da je želela da iznenadi svoje fanove novim zvukom i tekstovima. Sa različitim muzičkim žanrovima i temama, "Prva dama" obećava da će zadovoljiti širok spektar muzičkih ukusa.

 

 


Nakon objave vesti o novom albumu, Rada Manojlović je dobila brojne čestitke od svojih kolega i saradnika iz muzičke industrije. Njihove reakcije su bile iskrene i puna podrške, ističući njen talenat i posvećenost muzici.

Najavljujući novi album, Rada Manojlović je izazvala veliku pažnju među svojim fanovima, koji su iskazali oduševljenje i nestrpljenje da čuju nove pesme. Njihovi komentari su bili ispunjeni pozitivnom energijom i podrškom, što je dodatno podstaklo pevačicu da nastavi sa svojim kreativnim radom.

 

 

 

 


S obzirom na dosadašnji uspeh i popularnost Rade Manojlović, očekuje se da će njen novi album "Prva dama" privući pažnju široke publike i da će postići značajan uspeh na muzičkim top listama. Fanovi su već iskazali svoju podršku i jedva čekaju da uživaju u novim pesmama koje je njihova omiljena pevačica pripremila za njih.

Rada Manojlović je još jednom potvrdila svoj status jedne od vodećih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, a njen novi album "Prva dama" predstavljaće novi vrhunac u njenom muzičkom stvaralaštvu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading