JAMAL IZVEO ISTI POTEZ KAO NA EP: Barsa slavila nad Bilbaom uz BRUTALAN gol vunderkinda! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac zasenio sve.

JAMAL IZVEO ISTI POTEZ KAO NA EP: Barsa slavila nad Bilbaom uz BRUTALAN gol vunderkinda! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone slavili su u drugom kolu La Lige, pošto su pred svojim navijačima savladali Atletik Bilbao, rezultatom 2:1 (1:1). Sjajan duel u Kataloniji protekao je u znaku Lamina Jamala, koji je još jednom sve podsetio zašto je bio prva zvezda prvenstva Evrope u Nemačkoj. Krilni fudbaler je domaćem timu doneo prednost u 24. minutu i to nakon šuta sa 20 metara.

Uspeo je gost iz Baskije ipak da se vrati do poluvremena. Nakon gledanja VAR-a, glavni arbitar je pokazao na belu tačku, a Sancet je doneo poravnanje Atletiku. Ipak, Barsa je u drugom delu susreta bila bolja, a na kraju je tri boda u Kataloniji ostavio Levandovski, pogotkom u 75. minutu.

Nakon dve runde elitnog takmičenja u Španiji, Barselona ima maksimalnih šest bodova, dok je Bilbao na samo jednom. Barsa u narednom kolu igra protiv Rajo Valjekana, dok će tim iz Baskije na megdan Valensiji na svom terenu.

U drugom meču današnjeg programa koji je završen, Osasuna je na svom terenu savladala Majorku, rezultatom 1:0 (0:0). Pogodak vredan tri boda postigao je Ruben Garsija u 55. minutu. Osasuna je na četiri boda iz dva kola, dok Majorka ima jedan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading