JAMI SE SKINULA U IZAZOVNI BIKINI, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Bujne grudi mame uzdahe muškarcima!

Autor:

Zabava

24.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami provocira na plaži!

JAMI SE SKINULA U IZAZOVNI BIKINI, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Bujne grudi mame uzdahe muškarcima!

Foto: printscreen rtv pink

jami pevačica

Pevačica Jasna Milenković, poznatija kao Jami, privlači pažnju svojim izgledom gde god da se pojavi. Na nedavnom odmoru na plaži, ova pevačica je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj estradi.

Dok je uživala na plaži, Jami je zasijala u punom sjaju. Njena duga gusta kosa, bujne grudi i vitke noge su njen zaštitni znak, a fotografije sa odmora to jasno potvrđuju. Kao prava morska sirena, Jami je pozirala na plaži, a izgleda da joj sunce, more i promena klime zaista prijaju.


Izgleda da Jami nikad bolje nije izgledala, što može biti rezultat njenog posvećenog pristupa ishrani, snu i redovnom vežbanju. Njeni fanovi su oduševljeni njenim izgledom na odmoru, a nestrpljivo je iščekuju kada se vrati u Srbiju gde je čekaju brojni nastupi i publika koja jedva čeka da je ponovo vidi na sceni.

Jasna Milenković Jami je još jednom dokazala da je prava morska sirena koja svojim sjajem i lepotom osvaja kako scenu, tako i plaže na kojima uživa.

Kako je ranije ispričala za medije, deca su je često maltretirala zbog uspeha u gimnastici.

- Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala. Svakako sam iz cele situacije nekako izašla samo jača, što je dobro. Nisam plakala nikada nad svojom sudbinom ili teškim periodom u životu – ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju”.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading