SLOBINA ŽENA SE IZOPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Da li Radanović prepoznaje svoju suprugu sa OVIH FOTOGRAFIJA?!

Autor:

Zabava

24.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile su nikad viđene fotografije Jelene Radanović pre operacija.

SLOBINA ŽENA SE IZOPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Da li Radanović prepoznaje svoju suprugu sa OVIH FOTOGRAFIJA?!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Radanović, supruga poznatog folk pevača Slobe Radanovića, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Nedavno su se na internetu pojavile slike iz njene prošlosti, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Naime, objava na društvenoj mreži "X" tvrdi da je Jelena navodno želela da postane poznata i pre nego što je započela odnos sa Slobom Radanovićem. U toj objavi se pominje i video spot Kaje Ostojić, u kojem je Jelena imala ulogu pre više od 10 godina. Ova neobična vest dodatno je privukla pažnju javnosti na Jeleninu prošlost i ambicije, ali prvenstveno izgled.

Pored svojih aktivnosti na društvenim mrežama, Jelena je takođe aktivna i na Slobovim nastupima. Nedavno je bodrila svog supruga na njegovom nastupu na crnogorskom primorju, u društvu svog sina iz prethodnog braka. Mališan je uživao u muzici, a Jelena je otkrila da ju je sin molio da dođe na pola sata. Njena podrška Slobovim nastupima i prisustvo na javnim događajima dodatno su privukli pažnju medija i javnosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena i Sloba Radanović

 

Jelena je takođe aktivna i u komunikaciji sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je, odgovarajući na pitanja pratilaca, izjavila da je srećnija nego pre, ali da će biti još srećnija kada pronađe trećeg muža, uz šaljiv komentar. Njene šaljive izjave dodatno su privukle pažnju javnosti i pokrenule raspravu o njenom smislu za humor i stavovima o braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading