NOĆ ZA PAMĆENJE: Pogledajte kako je izgledao spektakl u ''Stožicama''! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.08.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto se neće ponoviti.

NOĆ ZA PAMĆENJE: Pogledajte kako je izgledao spektakl u ''Stožicama''! (FOTO GALERIJA)

Foto: Goran Dragić/Foundation

Večeras u ''Stožicama'' bio je pravi spektakl u režiji Gorana Dragića. Naime, ovaj slavni slovenački košarkaš organizovao je oproštajni meč, a Ljubljana je bila poprište događaja i sva pažnja bila je usmerena na ovaj grad. 

Na ovoj reviji košarke, pored Dragića, izašle su brojne zvezde kao što su Stiv Neš, Vlatko Čančar, Vladimir Radmanović, Nikola Vučević, Kris Boš, Nikola Jokić, Luka Dončić, Dirk Novicki, Luis Skola, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Dejan Bodiroga, Džoš Ričardson, Miroslav Berić i mnogi drugi.

Dragić je kao prva zvezda večeri odabrao da igra sa svojim mentorom Stivom Nešom iz Finiksa, zemljakom Vlatkom Čančarom, Vladimirom Radmanovićem, Crnogorcem Nikolom Vučevićem, Krisom Bošom, iz onog šampionskog tima Majamija što ga je predvodio Lebron Džejms, Sanijem Bećirovićem, Jakom Lakovičem, Sašom Pavlovićem, Matjažom Smodišem, Predragom Danilovićem.

Protivnička ekipa bila je predvođena Lukom Dončićem u kojoj su bili Nikola Jokić, Dirk Novicki, čuveni Argentinac Luis Skola, Bogdan Bogdanović, Bobi Marjanovići, Robin Lopez, Dejan Bodiroga, Džoš Ričardson, Miroslav Berić. Iako je rezultat bio u drugom planu, akcije na terenu su bile uzbudljive. Nikola Jokić se istakao sam sebi nabacujući za alej-up, dok je Bogdan Bogdanović pogodio trojku 'iz auta' preko Marjanovića. Pored toga, bilo je i imitacija NBA zvezda koje su dodatno začinile veče.

 

 

Goran Dragić, iako je bio u centru pažnje, svoju karijeru je odlučio da završi na spektakularan način, okupivši velika imena košarke na jednom mestu. Njegova odluka da igra sa svojim mentorom Stivom Nešom iz Finiksa, kao i sa ostalim velikanima, pokazala se kao pun pogodak.

Ovaj događaj će ostati upamćen kao jedan od najvećih košarkaških spektakala u Ljubljani, a Goran Dragić će biti upamćen ne samo po velikoj karijeri, već i po ovom egzibicionom poduhvatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading