SKUPOCENI POKLON STIGAO NA KUĆNI PRAG! Duško Tošić ODREŠIO KESU, Karleuša ostala bez daha!

Autor:

Zabava

18.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler nije žalio ni centa!

SKUPOCENI POKLON STIGAO NA KUĆNI PRAG! Duško Tošić ODREŠIO KESU, Karleuša ostala bez daha!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Ćerka poznatog fudbalera Duška Tošića i popularne pop zvezde Jelene Karleuše, Nika Tošić, već od malih nogu privlači pažnju javnosti svojim izvanrednim stilom. Čak i kada je reč o opuštenim trenucima na plaži, Nike bira odeću koja odiše luksuzom i sofisticiranošću.

Poslednji primer Nike Tošić koji je privukao mnogo pažnje u javnosti je njen izbor haljine tokom odlaska na plažu u Grčkoj sa svojom majkom. Haljina koju je nosila, kreacija istaknutog dizajnera, brzo je postala glavna tema među ljubiteljima mode i pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/nika.tosic

Nika Tošić

Nika je obukla lagani letnji model haljine u pink boji sa cvetnim motivima, koja je apsolutni hit sezone. Ovaj modni izbor nije samo naglasio njenu sofisticiranost, već je i pokazao da mlada Tošićeva naslednica ima izražen smisao za modu i detalje.

Fotografije koje su nastale tokom njihovog boravka u Grčkoj prikazale su Niku kako pozira na šetalištu uz more, noseći svoju haljinu sa velikim samopouzdanjem. Njena pojava bila je savršeno usklađena sa ambijentom i prizorom koji je mami Jeleni Karleuši oteo dah. Modni stručnjaci su brzo dali svoje mišljenje o ovom izboru, ističući kako je Nika uspela da iznese haljinu na način koji je istovremeno mladalački i sofisticiran, prenose domaći mediji.

Naravno, nije izostao ni komentar na račun ponosnog oca, Duška Tošića, koji je javnosti poznat kao osoba koja podržava svoju ćerku u svim njenim naporima i mnogi smatraju da je tata izdvojio više hiljada evra za ovaj naslednicin autfit, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading