LUKASOVA SONJA SE OBEZBEDILA U CRNOJ GORI: Više na more neće ići kao GOST, postaje vlasnice LUKSUZNE NEKRETNINE na ovoj PRESTIŽNOJ LOKACIJI (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više bacanja pare na skupe hotele!

LUKASOVA SONJA SE OBEZBEDILA U CRNOJ GORI: Više na more neće ići kao GOST, postaje vlasnice LUKSUZNE NEKRETNINE na ovoj PRESTIŽNOJ LOKACIJI (FOTO)

Foto: instagram, Printscreen/Youtube/Prva

Bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, nedavno je odlučila da uloži novac od prodaje kuće, koju je dobila razvodom od popularnog folkera, u novu nekretninu.

Nakon što je već kupila dva stana u Beogradu, Sonja sada planira da investira u nekretninu u Crnogorskom primorju i to u luksuznom kompleksu Porto Montenegro.

Republika

Foto: instagram.com/sonjavu

Sonja Vuksanović obožava primorje

Ona je veoma čest gost u ovom prestižnom mestu u Crnoj Gori i odlučila je da više ne troši novac na iznajmljivanje apartmana, već da sebi kupi stan koji će joj uvek biti na raspolaganju.


Pikirala stan sa pogledom na more

Prema navodima medija, Sonja je već odabrala stan u jednoj od najlepših zgrada u Porto Montenegru.

- Stan koji je zainteresovala ima oko 50 kvadrata i predivan pogled na more, dok se ispred same zgrade nalazi veštačko jezero. Ona redovno posećuje ovo mesto, bez obzira na doba godine, ponekad dolazi sama, a ponekad sa svojom ćerkom. Iako je okružena raznim pričama, Sonja se ponaša sasvim normalno i prijatna je žena - tvrdi izvor Kurira.

Ulaganja u nekretnine 


Iako je već prodala kuću za 750.000 evra, još nije poznato da li će Sonja stan u Porto Montenegru platiti gotovinom ili će se odlučiti za kredit.
Republika

Foto: Promo

Sonja Lukas u luksuznom kompleksu pikirala stan s pogledom na more

Prema procenama, spremna je da izdvoji između 200.000 i 300.000 evra za ovu nekretninu, što jasno pokazuje njen ozbiljan pristup investiranju u nekretnine.

Lukasova bivša je ulaganjem u nekretnine kako bi imala svoj prostor u omiljenom mestu koje često posećuje pokazala koliko joj je važan komfor u životu.

Njena odluka da kupi stan u Porto Montenegru pokazuje i njen fokus na dugoročno ulaganje i stvaranje stabilne imovine koja će joj pružiti udobnost i sigurnost u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading