KEBA SLOMLJEN OD TUGE! Pevač poznavao ubijenog policajca iz Loznice, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

18.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kojić se obratio porodici Nikole Krsmanovića, koji su iz njegovog rodnog grada!

KEBA SLOMLJEN OD TUGE! Pevač poznavao ubijenog policajca iz Loznice, ne može da dođe sebi!

Foto: ATA Images, Facebook

Noćas je u Loznici došlo do strašnog događaja - ubijen je policajac Nikola Krsmanović, dok je njegov kolega teško ranjen. Napadač, Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan, pucao je na srpske službenike tokom njihovog radnog zadatka. Ova tragedija je uzdrmala celu zajednicu, uključujući i poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebu, koji je rodom iz Loznice. Keba je izjavio da je poznavao ubijenog policajca i njegovu divnu porodicu, te je izrazio duboko saučešće.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Keba slomljen od tuge

- Velika tuga, porodica Krsmanović je divna, to je tragedija. Potresen sam, jako mi je teško, mlad život se završio, 34 godine. Veoma je žalosno, ta tuga ne može da se opiše. Familija Krsmanović je divna i izjavljujem im saučešće - rekao je Keba za Pink.

Republika

Foto: Facebook

Nikola Krsmanović, ubijeni policajac

Velika tuga u Loznici

Porodica Krsmanović je suočena sa neopisivom tugom. Milenko i Ljiljana, roditelji ubijenog policajca, su jednostavno nemi od bola. Još jedan težak udarac je čekanje Nikoline, sestre preminulog policajca, koja dolazi iz Švajcarske da bude uz porodicu u ovim teškim trenucima. U kuću Krsmanovića danas dolaze ljudi da izjave saučešće, dok je čitava zajednica u šoku zbog ovog tragičnog događaja.

Reakcije državnih zvaničnika

 

Na vest o ubistvu Nikole Krsmanovića, oglasili su se i državni zvaničnici. Predsednik Aleksandar Vučić, koji je trenutno u Londonu, izrazio je svoje saučešće, dok se i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio javnosti povodom ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading