"NA LICU MI JE IZAŠAO MALIGNITET, ČEKAJU DA PADNEM" Eva Ras o višedecenijskoj BORBI SA KANCEROM - Milena je odmah umrla...

Autor:

Zabava

17.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica za Republiku progovorila o svojoj junačkoj borbi!

"NA LICU MI JE IZAŠAO MALIGNITET, ČEKAJU DA PADNEM" Eva Ras o višedecenijskoj  BORBI SA KANCEROM - Milena je odmah umrla...

Foto: ST/Tamara Pavišić, Tanjug/TANJA VALIC, Shutterstock

Kako smo ranije pisali, a po svedočenju domaćih medija, naša poznata glumica Eva Ras se više od dve decenije bori sa opakom bolešću. Eva je jednom prilikom javno priznala da je svesna stanja u kom se nalazi, kao i da će se protiv kancera materice boriti do samog kraja.

Tim povodom, kontaktirali smo našu glumicu kako bismo proverili ove informacije.

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

- Od 2002. godine se borim, 11. juna je bilo 22 pune godine. Doktori kažu da nemas bolje terapije nego da ne prestanetee da radite, da ne idete na bolovanje! I ja zaista nisam išla na bolovanje! Kad treba, primam terapiju, a sada mi nije potrebna. Sad više čak i ne pratim razvoj toga jer po našim zakonima kad imaste godiner kao ja onda više nije važno. Zbog godina, nemam prioritet, ali ako se onesvestim na ulici, onda imam. 21. juna mi je izašao i roman, ne prestajem da radim... inače, ovakvih kao što sam ja u Srbiji ima preko 50.000 hiljada, koji dugo živimo sa rakom. Ima nas dve vrste: oni koji odmah umru kad im kažu "maligni tumor" i ima nas koji živimo. Ja nisam operisana i to je u meni i dalje. Kad sam na skeneru, čujem kako kažu: "miruje, miruje". Mileni Dravić je mirovalo 17 godina i kad joj se ponovo pojavilo, odmah je umrla. Meni je na licu izašao malignitet, i još sam živa, a kad ću skončati - ne znam - rekla nam je Eva.

Foto: Programski arhiv RTS

Milena i Gaga

Podsećamo, velika srpska glumica Milena Dravić preminula je 2018. godine u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini. Čuvena glumica počiva u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, zajedno sa suprugom Draganom Nikolićem. Na večni počinak ispaćena je uz crkvena zvona i uz traktat o Mileni Dušana Makavejeva, koju je pročitao Voja Brajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading