Još tri nedelje do početka najvećeg izdanja Tuborg Lovefesta

Autor:

Zabava

18.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najveće zvezde koje dolaze u Vrnjačku Banju od 8. do 10. avgusta

Lovefest, 18. jul 2024. – Do početka najvećeg izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je još samo tri nedelje, a od 8. do 10. avgusta u Vrnjačku Banju na čak pet muzičkih bina stiže više od 100 izvođača elektronske muzike iz celog sveta. Među najpoznatijima svakako su Honey Dijon, Adam Beyer, Pan-Pot, Chris Stussy, Pan-Pot, Allan Fitzpartick i mnogi drugi. Očekuje se da festival zatvori čuveni Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala

Chris Stussy

Trenutak u kome je trebalo da odliči da li će da ode na fudbalsku utakmicu i postane profesinalni fudbaler o čemu je uvek sanjao, ili će da odsvira svoj prvi DJ set bio je odlučujući za njega i početak njegove muzičke karijere. Chris Stussy je poznat po tome da studio napušta samo kada putuje po svetu kako bi svoje muzičko umeće podelio sa svojom vernom publikom. Konstantno usavršavajući svoj zvuk i pristup, postao je jedan od najperspektivnijih izvođača i producenata na današnjoj elektronskoj sceni.

Republika

Foto: Love fest

 

Honey Dijon

Rođena u Čikagu, a odrasla u Njujorku - Honey Dijon je poznata ne samo po svojoj DJ karijeri, već i po radu u modnoj industriji. Pored rada sa vodećim svetskim imenima poput Bijonse i Madone ona više od dve decenije dominira haus muzičkom scenom. Pored svoje muzičke karijere, aktivna je u modnoj industriji, kreirajući muziku za Louis Vuitton muške revije i radeći sa dizajnerom Kim Jonesom. Njeni setovi donose jedinstvenu fuziju muzike i mode, kreirajući atmosferu koja predstavlja ogromno nadahnuće, a YouTube pregledi broje desetine miliona.

Republika

Foto: Love fest

 

Laurent Garnier

Laurent Garnier je jedan od pionira i najuticajnijih figura elektronske muzike, posebno poznat po svom doprinosu techno žanru. Karijeru je započeo krajem 1980-ih u Mančesteru, gde je bio rezident DJ u legendarnom klubu Haçienda. Poznat je po svojoj raznovrsnosti, mešajući stilove kao što su techno, house, jazz i drum and bass, i nastupajući na prestižnim festivalima širom sveta. Pored muzičke karijere, napisao je knjigu "Electrochoc" i ko-autor je dokumentarnog filma "Off the Record", čime je dodatno uticao na popularizaciju elektronske muzike globalno.

Republika

Foto: Love fest

 

Pan-Pot

Pan-Pot je nemački DJ duo, koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix, poznati po svom unikatnom i inovativnom pristupu techno muzici. Njihov album "The Other" iz 2015. godine dobio je odlične kritike i dodatno ih pozicionirao kao vodeće figure na svetskoj techno sceni. Pored svoje muzike, Pan-Pot su poznati i po svojoj etiketi Second State, koja promoviše nove talente i inovativne zvuke.

Republika

Foto: Love fest

 

Adam Beyer

Adam Beyer je švedski DJ i producent koji je osnovao legendarni techno label Drumcode 1996. godine, čime je značajno oblikovao globalnu techno scenu. Zanimljivo je da je Beyer bio bubnjar pre nego što je prešao na DJ-ing, što je značajno uticalo na njegov prepoznatljiv, ritmički bogat zvuk. Beyer je takođe poznat po svojim impresivnim setovima koji često traju i po nekoliko sati. Uz to, oženjen je sa poznatom techno DJ-icom Idom Engberg, s kojom često nastupa i sarađuje, što ih čini jednim od najpoznatijih parova u svetu elektronske muzike.

Republika

Foto: Love fest

 

Akcija 3+1 do 22. jula u ponoć

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i putem efinity.rs, a akcija u okviru koje je moguće kupiti tri karte i jednu dobiti besplatno traje do 22. jula u ponoć.

Republika

Foto: Love fest

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading