SADA GAJI PARADAJZ I ČUVA KOKOŠKE! Naš poznati pevač nakon ŽENINE PREVARE POBEGAO NA SELO - Započeo nov život

Autor:

Zabava

17.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daleko od gradske vreve i stresa, uživa u jednostavnijem načinu života koji mu pruža radost i ispunjenje!

SADA GAJI PARADAJZ I ČUVA KOKOŠKE! Naš poznati pevač nakon ŽENINE PREVARE POBEGAO NA SELO - Započeo nov život

Foto: youtube.com/Grand parada

Naš poznati pevač Dejan Živić već godinama živi na selu i aktivno se bavi poljoprivredom. Za njega, život na selu predstavlja pravu oazu mira i harmonije. Dejan ističe da je pronašao svoj mir i sreću u ruralnom okruženju. Daleko od gradske vreve i stresa, uživa u jednostavnijem načinu života koji mu pruža radost i ispunjenje.

Poljoprivreda je postala njegova strast i način života. Uzgaja biljke, brine se o životinjama i uživa u radu na zemlji. Za njega, svaki dan na selu donosi novi izazov i zadovoljstvo zbog postignutih rezultata.

- Od 2018. godine sam na selu, lepše mi je da se sklonim od buke, ovde imam svoj mir. Uzgajam paradajz, papriku, krastavac. Imam i svoj voćnjak, a od južnog voća uzgajam limun i kivi. Po dvorištu šetaju kokoške od kojih imam domaća jaja, a mleko i sir kupujem od komšinice - tako počinje priču o svojom svakodnevnom životu pevač Dejan Živić.

Oazu mira našao kraj Kruševca grada

- Znate kako, da bi telo i duh bili zdravi mora čovek da se hrani zdravo, da postoji fizička aktivnost i da čovek bude u molitvi. Sve mi je to falilo dok sam živeo u Nemačkoj. Nisam imao vremena da se tome posvetim, tada sam mislio da je novac najbitniji u životu i da se svi problem mogu rešiti novcem. Sve dok nije naišao životni brodolom o kome sam već više puta pričao. Posle toga sam se vratio u Srbiju i odlučio da započnem novi život. Hranim se sa porodicom uglavnom organskom hranom koju sami proizvodimo i sezonskim voćem koje nam priroda daruje - objašnjava pevač za "Grand".

Foto: Youtube/Dejan Zivic Offiical

Dejan Živić

Inače, Dejan je u jednom intervjuu za domaće medije nedavno pričao o privatnom životu i jednoj situaciji koja je ostavila na njega veliki trag, a koja se tiče partnerke koja mu se nije našla kad mu je podrška najviše bila potrebna.

- Ćerka iz prvog braka mi ima 18 godina. Imao sam 28 godina kada sam postao otac, relativno mlad, ali sam bio finansijski spreman, posle toga je krenula muzika, noćni život. Žena je to drugačije gledala, nije sve to shvatila, krenule su novine tada i napadi što je meni odgovaralo. Ona je sve vreme mislila da ja nju varam, tada je počeo Fejsbuk, pa su mi neke žene pisale, pa su njoj javljali sve i svašta i onda je ona mene prevarila i što je najgore prevarila me sa ružnijim muškarcem od sebe - rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading