RAZGOLITILA SE TANJA SAVIĆ! Pevačica puca od sreće na odmoru sa mlađim pilotom, a OVO je prvi put probala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muki Savićevoj vratio osmeh na lice!

RAZGOLITILA SE TANJA SAVIĆ! Pevačica puca od sreće na odmoru sa mlađim pilotom, a OVO je prvi put probala! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Tanja Savić trenutno uživa na letovanju sa svojim 11 godina mlađim partnerom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Savićeva je putem društvenih mreža pokazala kako provode vreme na odmoru, ističući da su im društvo pravili sinovi iz njenog prethodnog braka.

Ona je čak preuzela kormilo dok ju je Muki snimao iz različitih uglova za Instagram, ističući svoje oduševljenje i radost zbog vožnje broda. Ova neobična aktivnost definitivno je privukla pažnju njenih pratioca na društvenim mrežama.

- Dragi moji, ovako izgleda kad ja pokušavam da vozim brod. Radujem se kao malo dete! Pogledajte moj osmeh - pričala je pevačica.

Haos na društvenim mrežama

Međutim, nije sve tako idilično za Tanju Savić, kako je nedavno otkrila. Ona je priznala da prolazi kroz teško razdoblje zbog uvreda i zlostavljanja koje trpi zbog svoje veze sa Muhamedom Bašićem. Čak je otkrila da joj je bivši partner hakovao Fejsbuk profil, te da trpi posledice toga. Izjavila je da je teško nositi teret javne ličnosti i da se sve vidi na njoj, uključujući i nervozu koju oseća. Ipak, istakla je da joj je sada lakše jer su joj deca veoma zrela i razumeju situaciju, te da želi da im bude i otac i majka.

Tanja Savić je otvoreno progovorila o svojim problemima u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', pokazujući hrabrost i odlučnost da se suoči sa izazovima koje joj život postavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading