ZBOG OVE FOTKE MOGLO BI DA BUDE SVAĐE: Mina slikala Ognjena u nezgodnom položaju, voditelj priznao da su se i pre svađali (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amidžići su porodično otputovali na Kipar, a lepa voditeljka objavila u kakvom luksuzu uživaju na letovanju.

ZBOG OVE FOTKE MOGLO BI DA BUDE SVAĐE: Mina slikala Ognjena u nezgodnom položaju, voditelj priznao da su se i pre svađali (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Poznati voditeljksi par Mina i Ognjen Amidžić otputovao je na odmor, a sa pratiocima na društvenoj mreži podelio je detalje luksuznog ambijenta u kome uživa. Naime, njih dvoje su za destinaciju odabrali zemlju koja je Srbima jedno od omiljenih  letovališta, a to je Kipar, odakle se lepa Mina oglasila na Instagramu i pokazala u kakvoj idili borave.

Par je odseo u luksuznom hotelu sa pet zvezdica gde jedna noć košta oko 750 evra. 

Mina je prvo podelila fotografiju iz restorana, zatim prelepi pogled sa terase njihove hotelske sobe, a onda je slikala i svog supruga kako spava. 

Inače, Amidžićeva supruga je unapred najavila da idu na porodično putovanja i to kada je odgovarala na hejt komentare od strane ljudi koji su je vređali i pljuvali na mrežama. Ona je objavila sve gnusne komentare koje je dobila, da bi potom njen nalog na Instagramu počeli da prijavljuju, verovatno oni kojima se nije svidelo što ih je javno prozvala.

Lepa Mina je često na udaru sajber nasilnika koji joj ničim izazvani upućuju najružnije uvrede i komentare, što ona uvek javno objavi kako bi se tome stalo u kraj.

Posdestimo, Mina i Ognjen su nedavno postali roditelji sina kome su dali ime Perun. Popularni voditelj je jednom prilikom progovorio o tome kako se ona snašla u ulozi majke.

- Sjajno se snalazi. Ona je veoma posvećena. Okrenuta porodici i bebi. Stvarno mi je i velika podrška, oseća me i razume i sve postiže. Bukvalno desetka - rekao je tada Ognjen, ali i priznao da znaju i da se posvađaju, kao i svaki drugi par:

- Naravno, svađamo se nekad, kao i svi. Ali to su dnevne neke svađice, ali nikada ništa ozbiljno. Nikada se nismo posvađali nešto veliko, baš se dobro kapiramo.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading