ĐOKOVIĆI DANAS IMAJU POSEBAN POVOD ZA SLAVLJE! Porodično objavili divne vesti - ČESTITKE SAMO STIŽU!

Autor:

Zabava

17.07.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser ne skida osmeh s lica!

ĐOKOVIĆI DANAS IMAJU POSEBAN POVOD ZA SLAVLJE! Porodično objavili divne vesti - ČESTITKE SAMO STIŽU!

Foto: Profimedia, Instagram.com

Saška Đoković je priredila iznenađenje svom suprugu Đorđu Đokoviću. Saška je čitavoj javnosti  poznata po svojoj pažljivoj organizaciji i brizi za porodicu. Odlučili su da porodično odmore u Crnoj Gori zajedno sa sinom Aleksandrom, gde se trenutno nalaze i Jelena i Novak Đoković sa svojom decom.

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Đorđe Đoković

Danas je Đorđe Đoković proslavio svoj 29. rođendan, a Saška je rešila da ga iznenadi na poseban način tokom njihovog zajedničkog ručka u restoranu. Ona je organizovala tortu za svog supruga, ukrašenu mafinima sa šlagom i jagodicama na vrhu, kao i svećicama koje je Đorđe, sa osmehom na licu, oduvao nakon što je zamislio svoju želju.

Na društvenim mrežama, Saška je podelila fotografiju ovog trenutka uz emotivne reči.

"Želim ti najsrećniji rođendan, ljubavi", napisala je ona a gest je oduševio njihove prijatelje i pratioce, koji su pružili toplu podršku i čestitke ovom popularnom paru.

Foto: Instagram.com

Saška i Đorđe

Saška i Đorđe Đoković su poznati po svom skladnom porodičnom životu i podršci koju pružaju jedno drugome. Njihova ljubavna priča često privlači pažnju javnosti, dok Saška pronalazi načine da učini posebnim svaki važan trenutak u životu svoje porodice.

Njihov odmor u Crnoj Gori, obogaćen susretom sa Jelenom i Novakom Đokovićem i njihovom decom, dodatno je obogatio ovu posebnu proslavu Đorđetovog rođendana. Za očekivati je da će ovakvi trenuci i dalje ulepšavati  njihov život i inspirisati druge da cene i neguju porodične vrednosti i ljubav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading