SKINULA SE Jelena Karleuša! EVO U KAKVOM LUKSUZU se pevačica baškari za 40.000 evra!

Autor:

Zabava

15.07.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala svoje obline!

SKINULA SE Jelena Karleuša! EVO U KAKVOM LUKSUZU se pevačica baškari za 40.000 evra!

Foto: Instagram.com

Regionalna pop diva Jelena Karleuša je odlučila da sebi i svojoj porodici priušti luksuzan odmor u Atini. Za ovu priliku, iznajmila je vilu u sklopu peto-zvezdičnog hotela na obali Egejskog mora, za šta je izdvojila impresivnih 40.000 evra.

Pevačica se potom skinula i pokazala svoje prezgodno telo u luksuznoj vili.

Jelena je odlučila da sebi priušti odmor nakon napornih nastupa širom Srbije, te je zajedno sa svojom tetkom Danijelom i ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Atinu. Izbor je pao na luksuzni hotel koji poseduje privatne vile na samoj obali mora, a Jeleni je bilo važno da pronađe mir i privatnost, zbog čega je iznajmila bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom na otvorenom i tri spavaće sobe. Vila takođe nudi privatnu poslugu 24 sata dnevno, kao i tri velika kupatila.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

 

Kadrovi koje imate priliku da vidite pokazuju luksuzni bazen na obali mora, prostrane krevete i mnoštvo ležaljki, kao i privatnu plažu.

- Jelena je u proteklom periodu nastupala na koncertima širom Srbije, pa je sa decom i tetkom Danijelom, koja je ovih dana proslavljala rođendan, otputovala u Atinu da odmori. Izabrala je hotel koji je otvoren pre šest meseci, a koji poseduje luksuzne privatne vile na samoj obali mora - pričao je dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

- Jelena će tamo odsedati nekoliko dana, a iznajmljivanje ju je koštalo oko 40.000 evra. Njoj je preko potreban mir i privatnost, pa je iz tog razloga pao izbor na bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom koji se nalazi na otvorenom i tri spavaće sobe. Ima i privatnu poslugu 24 sata dnevno, ali i tri velika kupatila - završava izvor za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading