KARLEUŠA DONELA VAŽNU ODLUKU VEZANU ZA ĆERKE: Obe se složile sa majkom, a i Duško će morati OVO da POŠTUJE!

Autor:

Zabava

10.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena veoma vodi računa da svojim naslednicama obezbedi zdravo odrastanje.

KARLEUŠA DONELA VAŽNU ODLUKU VEZANU ZA ĆERKE: Obe se složile sa majkom, a i Duško će morati OVO da POŠTUJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan KAdić, Republika, Instagram/Nika Tošić,

Ćerke poznatog para Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina i Nika, postale su prave mlade dame, privlačne i šarmantne, baš poput svojih roditelja.

Mlađa, Nika, koja je nedavno proslavila 14. rođendan, privukla je pažnju javnosti svojom elegantnom i očaravajućom maturskom haljinom koja je istakla njenu lepotu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša javno napisala koliko je ponosna 

Sa druge strane, starija sestra Atina (15) je poznata po svojoj povučenosti, a retko se pojavljuje u javnosti. Poslednji put je viđena na promociji maminog albuma.

Dok je Nika aktivna na društvenim mrežama i stekla popularnost na TikToku, Atina je poznata po svojoj skromnosti i povučenosti. Njihove različite ličnosti, svaka na svoj način, privlače pažnju javnosti, ali ih istovremeno čine intrigantnim i misterioznim.

Pop zvezda Jelena Karleuša je nedavno otkrila javnosti detalje iz privatnog života starije ćerke Atine. Govoreći o trendu estetske hirurgije među tinejdžerima Atininog uzrasta, kada je istakla da je primena ovih procedura postala masovna među ćerkinim vršnjacima.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Atina i Nika su ponos i svome ocu Dušku Tošiću

Jelena je tada otkrila da su Atinine drugarice već radile estetske zahvate na ustima, nosu, pa čak i nosile mrežaste čarape, ali je istakla da Atina nikada nije izrazila želju za tim.


Karleuša je naglasila da nikada ne bi dozvolila svojoj ćerki da se podvrgne estetskim zahvatima i izrazila uverenje da Atina poštuje tu odluku.

Ovu Jeleninu odluku, kao drugi roditelj, mora da poštuje i Atinin otac Duško Tošić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)

Loading