NAJVRELIJE IZDANJE NIKOLINE PIŠEK! Niko ne može da veruje da ovako izgleda u ŠESTOJ DECENIJI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka ponovo zapalila društvene mreže!

NAJVRELIJE IZDANJE NIKOLINE PIŠEK! Niko ne može da veruje da ovako izgleda u ŠESTOJ DECENIJI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek (51) još jednom je privukla pažnju javnosti svojim izgledom, objavivši snimak u kupaćem kostimu na svom Instagram profilu. Snimak je nastao u bazenu njene velelepne vile u Hrvatskoj, a Nikolinin izgled nije ostao neprimećen među korisnicima društvenih mreža. U opisu snimka, Nikolina je izazvala svojeg trenera da iznese svoje mišljenje o tome da li bi joj deset kilograma mišića više bolje stajalo, ističući da je ipak zadovoljna svojim trenutnim izgledom.

Porodični život Nikoline Pišek

Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka i dve ćerke. Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju, voditeljka je postala predmet interesovanja javnosti. Malo ko zna da je pre braka sa čuvenim istoričarem bila u emotivnoj vezi sa novinarom Markom Cigojem, sa kojim ima ćerku Hanu Leonardu Cigoj. Hana je retko viđena u javnosti, a poznato je da je završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu. Trenutno uživa u skladnoj vezi sa Andrejem Ivanišem.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek važi za jednu od najlepših žena

Nikolina Pišek i njena starija ćerka Hana

Starija ćerka Nikoline Pišek, Hana, danas ima 26 godina i veoma je povučena kada je reč o svom privatnom životu. Iako retko dolazi u centar pažnje javnosti, Hana je postigla značajan uspeh završivši medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu. Trenutno je u vezi sa Andrejem Ivanišem, a njen život izvan javnog oka pruža joj priliku da uživa u skladnoj vezi i privatnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading