KARLEUŠA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU DUŠKA TOŠIĆA! Imovina je podeljena, a malo ko je znao šta Tošić IMA U SPAVAĆOJ SOBI!

Autor:

Zabava

16.07.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša i Duško Tošić su bili u braku od 2008. godine i roditelji dve devojčice, Atine i Nike.

KARLEUŠA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU DUŠKA TOŠIĆA! Imovina je podeljena, a malo ko je znao šta Tošić IMA U SPAVAĆOJ SOBI!

Foto: Ata images,E-Stock_Caslav_Vukojicic

Muzička zvezda Jelena Karleuša važi za iskrenu osobu, koja uvek kaže sve što misli, pa je tako bilo i ovog puta, nakon što se u medijima pojavila informacija da su ona i bivši fudbaler Duško Tošić postigli dogovor oko podele imovine i novca, koje su stekli tokom braka. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Naime, nakon što je ova vest odjeknula pre dva dana, oglasila se Jelena, koja trenutno uživa na luksuznom odmoru u Atini, i podelila jedan video na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je objavila isečak iz intervjua koji je skoro snimila za Una TV, a u kojem objašnjava šta znači ljubav.
- Ljubav je ono kada staneš, kada si spreman da daš život za nekoga. To je ljubav - rekla je ona.

Jelena Karleuša je u prošlosti često govorila o svom odnosu sa suprugom, ali i otkrila jednu zanimljivu tajnu iz perioda kada su bili zaljubljeni do ušiju.

Tokom jednog intervjua, Karleuša je otvoreno pričala o svojim mladalačkim ljubavima i podelila fascinantnu priču o Duškovim osećanjima prema njoj iz njihovih ranijih godina. Prema njenim rečima, fudbalerova soba je bila ispunjena njenim posterima, a Duško je dugo vreme gajio tajne simpatije prema njoj.

Jelena je sa osmehom objasnila kako je Duško maštao o njoj i kako su te njegove tajne konačno ugledale svetlost dana tokom njihovog zajedničkog putovanja kroz ljubavnu priču.

Republika

Foto: Republika

Duško Tošić

Ova anegdota je dodatno osvetlila javnosti njihovu romansu i pokazala koliko su njih dvoje bili povezani i pre nego što su postali javni par. Karleuša je sa ponosom delila detalje iz njihove prošlosti, ističući kako su se njihove sudbine preplitale još od mladalačkih dana.

- Sa 16 godina prešao je u OFK "Beograd". Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča - otkrila je Karleuša svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading