OPELO ZA JEDNU MLADOST! Posle toliko godina se saznala ISTINA - Radoš Bajić udario na Lazara Ristosvkog! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj i glumac progovorio o krahu prijateljstva sa svojim kolegom!

OPELO ZA JEDNU MLADOST! Posle toliko godina se saznala ISTINA - Radoš Bajić udario na Lazara Ristosvkog! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac i reditelj Radoš Bajić nedavno je uzburkao društvene mreže objavom fotografije iz svoje mladosti. Na fotografiji se nalazi sa svojim prijateljem iz tog perioda, a mnogi su pretpostavili da je reč o njegovom kolegi Lazaru Ristovskom, s obzirom na njegovo poreklo iz Ravnog sela, kao i na njihovo blisko prijateljstvo iz studentskih dana.

Radoš i Lazar su zajedno studirali i bili su nerazdvojni prijatelji.

"OPELO ZA JEDNU MLADOST

… On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred Skupštine.

… Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju…

… Predset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…

Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…" - napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

Inače, ovo nije prvi ptu da Radoš Bajić objavljuje fotografije iz studentskih dana. Pre nekoliko godina podelio je sliku na Instagramu na kojoj je tagovao svoje kolege, a među njima je bio i Lazar Ristovski.

Inače, Radoš Bajić je nedavno otkrio da je njegov kolega Lazar Ristovski najpre odbio da glumi u ovom ostvarenju, a kasnije je promenio mišljenje.

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio - ispričao je Bajić nedavno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading