ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Voditeljki Pinka se obratio BIVŠI MUŽ, IZNEO SVU INTIMU - skamenila se u trenutku!

Autor:

Zabava

17.07.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadala!

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Voditeljki Pinka se obratio BIVŠI MUŽ, IZNEO SVU INTIMU - skamenila se u trenutku!

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Lazić je poznata voditeljka na televiziji "Pink", a pre tri godine doživela je neočekivano iznenađenje u emisiji uživo kada se uključio njen bivši suprug, Žarko Lazić.

Žarko je izrazio svoje divljenje prema Bojani, izgovarajući samo reči hvale. Otvoreno je govorio o njihovom odnosu, ističući koliko je Bojana lepa, prelepa, prezgodna i jedinstvena žena koja je uvek bila žena njegovog života. Nije kratio reči hvale i otvoreno je delio svoje emocije pred milionskim auditorijumom.

- Vidi, ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - rekao je u emisiji "Premijera vikend specijal", a voditeljka se postidela i smešila.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana Lazić

Bojana je tokom ovih izjava bila vidno dirnuta i postiđena, ali i nasmejana zbog Žarkovih komplimenata i iskrenosti. Njihov spontani susret u emisiji izazvao je toplu reakciju publike i simpatije gledalaca koji su uživo mogli da prate ovu iskrenu razmenu emocija.

Ova epizoda je pokazala da i nakon razvoda, Bojana i Žarko imaju poštovanje i divljenje jedno prema drugom, te da su uspeli da održe zdrav odnos zbog dobrobiti njihovog sina. Njihova javna interakcija takođe je bila prilika da se pokaže da mogu da se nose sa situacijama na profesionalan i empatičan način, što je dodatno osnažilo njihovu sliku u javnosti kao zrelih i odgovornih osoba.

Bojana Lazić i dalje nastavlja svoju uspešnu karijeru na televiziji "Pink", dok je ovaj spontani susret sa bivšim suprugom ostao upamćen kao jedan od toplih i emotivnih trenutaka u njenom profesionalnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading