BIKOVIĆ JE STEGO I NE PUŠTA! Evo u kakvom društvu mladi tata provodi vreme U DALEKOJ KINI - NE GUBI VREME!

Autor:

Zabava

18.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulepšala mu dan!

BIKOVIĆ JE STEGO I NE PUŠTA! Evo u kakvom društvu mladi tata provodi vreme U DALEKOJ KINI - NE GUBI VREME!

Foto: instagram.com/bikovic

Naš cenjeni glumac Miloš Biković je početkom meseca u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će dalje nastaviti u Kini.

- Završili smo sa ruskim delom snimanja filma "Crvena svila" i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka - napisao je Miloš Biković na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju sa seta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

I o svom odlasku na drugi kontinent  glumac je fanove obavestio putem društvene mreže Instagram. Miloš se oglasio i sa te udaljene destinacije koju, čini se, za početak obilazi kao turista. Glumac se u daleku Kinu uputio sa rancem na leđima, i naravno, najboljim čovekovim prijateljem - knjigom u ruci, čvrsto stegnutom među šakama.

- Nema veze koliko je stepeni i kolika je vlažnost (a stepeni je beskonačno, a vlažnost čini disanje nemogućim), dobra knjiga ti uvek ulepša dan - napisao je Miloš, pa otkrio koji naslov mu je privukao pažnju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

- "Život preduzetnika" je tako lako za čitanje, tako jednostavno i snažno štivo, zato što je iskreno i napisano iz čiste želje da se znanje i iskustvo podele. Napisano je sa zdravim stavom da se mladi ohrabre i poveruju u rad i disciplinu - poručio je, između ostalog, Biković, koji je izdvojio odeljak pod nazivom "Cena utiska".

S obzirom na Miloševe prethodne uspehe na velikom platnu, niko ne sumnja da će i ovoga puta mladi tata iznedriti nešto izuzetno i posebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading