BIKOVIĆ REŠIO DA ODE IZ SRBIJE?! Glumac sve iznenadio odlukom! Evo šta nikako ne može da odloži!

Autor:

Zabava

11.07.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je pre nekoliko dana u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će nastaviti u Kini.

BIKOVIĆ REŠIO DA ODE IZ SRBIJE?! Glumac sve iznenadio odlukom! Evo šta nikako ne može da odloži!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

Naš glumac Miloš Biković napisao je na društvenim mrežama da se sa ekipom koja radi na projektu "Crvena svila" seli u Kinu, gde je u planu snimanje kadrova za pomenuti film. 

Glumac je pre nekoliko dana u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će nastaviti u Kini.

- Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka - napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Kako je ranije ispričao za Informer, Biković u filmu "Crvena svila" igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

- Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu - ispričao je Miloš za Informer.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

Glavni lik je bivši carski špijun (Miloš Biković), koji je zaglavio u Kini nakon raspada Ruske imperije. Pokušavajući da se vrati u svoju rodnu zemlju, postaje pratnja kineskih kurira koji moraju da isporuče poverljiva dokumenta u Moskvu. Zajedno ulaze u voz kroz Sibir, ali sa njima su strani špijuni i nemilosrdni razbojnici željni da se dočepaju hartija od vrednosti. Bikovićev lik mora da sarađuje sa sovjetskim specijalnim agentima da bi identifikovao svog zajedničkog neprijatelja.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

Pored Miloša glavne uloge u filmu igraju i Jaroslav Mogilnikov, Dmitrij Kuličkov, Irina Alferova, Dženg Hanji, Jang Zihua i Dženg Long.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading