MILOŠ BIKOVIĆ NA METI INTERNET RAZBOJNIKA! Lik glumca koristili za lažnu reklamu, pa pisali da je ZAMALO UMRO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da stvar bude još jezivija, navodno je Biković mogao da izgubi život zbog operacije, jer piše da je situacija bila vrlo komplikovana.

MILOŠ BIKOVIĆ NA METI INTERNET RAZBOJNIKA! Lik glumca koristili za lažnu reklamu, pa pisali da je ZAMALO UMRO! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumac Miloš Biković našao se na meti zloupotrebe, kada je njegov lik krišom iskorišćen u svrhu reklamiranja preparata za hemoroide. Naime, internetom kruži rekla sa jednog profila na Instagramu u kojoj Biković navodno govori svoje iskustvo koje je vezano za operaciju hemoroida, kao i kakva je situacija bila nakon intervencije. 

U nastavku teksta, navodno je glumac pronašao preparat koji mu je pomogao da se istih reči, te je stavljena čak i njegova izjava. Da stvar bude još jezivija, navodno je Biković mogao da izgubi život zbog operacije, jer se navodi da je bila vrlo komplikovana.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

- Skoro sam umro zbog operacije hemoroida - stoji iznad slike glumca na kojoj se vidi kako je u bolnici, da bi u nastavku stajalo: "Iskustvo Miloša Bikovića i kako se rešio hemoroida bez operacije".

Pozvali smo glumca kako bismo ga pitali za više detalja i kako bismo proverili da li je upoznat sa čitavom situacijom, ali se on nije javljao na broj telefona poznat našoj redakciji.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Inače, Miloš Biković je ostvario još jednu veliku filmsku ulogu u Rusiji, a reč je o istorijskoj drami o ruskom vladaru Petru Velikom.

Kako je otkrio na društvenim mrežama, on u ovom filmu igra Aleksadra Menjšikova, desnu ruku cara Rusije. Biković je otkrio koliko se raduje novoj ulozi.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

- Istorijski filmovi, iako se koriste umetničkom slobodom, i nisu tu da nas nauče istoriji, ipak vraćaju u kolektivno sećanje ljude i događaje koji ne zaslužuju da budu zaboravljeni. Zapravo mi ne zaslužujemo da zaboravimo. Jer ko ne zna svoju prošlost i istoriju, taj je izgubljen u svojoj sadašnjosti i strepi pred nepredvidivim raskršćma budućnosti. Zato se radujem filmu o Petru Velikom. Ja igram Aleksandra Menjšikova, carevu desnu ruku i veoma zanimljivu ličnost. O njemu će biti više reči u budućim postovima - napisao je Miloš Biković na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading