BAKA SMILJKA IZ VRŠCA sela za automobil, pa ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.08.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetoj deceniji života i dalje vozi

BAKA SMILJKA IZ VRŠCA sela za automobil, pa ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/mimi__p

Baka Smilja, ili kako je njeni prijatelji zovu baka Miljana, postala je preko noći internet senzacija nakon što je njena unuka podelila snimak na kome se vidi kako ova neustrašiva baka vozi Tesla Model 3. Iako je već u devetoj deceniji života, baka Smilja je odlučila da se pridruži trendu električnih automobila iz razloga praktičnosti - teško joj je da redovno odlazi do pumpe da sipa gorivo, pa je odlučila da olakša sebi život i pređe na električni automobil.

 

 

Ova neobična baka nije strana svetu automobila - od 1987. godine, vozila je različite marke automobila, uključujući BMW i Mercedes, ali se sada zaljubila u Tesla Model 3. Sa skromnih 490ks, baka Smilja je zadovoljna performansama ovog automobila i ističe da joj električni pogon pruža mnogo veću praktičnost u vožnji.

 

 

Sa 90 godina, baka Smilja se može svrstati među najstarije ženske vozače u Srbiji, a pogotovo u Vršcu, gde privlači pažnju svojom modernom odlukom da pređe na električni automobil. Ona ističe da, iako više ne može juriti kao nekada, Tesla joj pruža udobnu i praktičnu vožnju koja odgovara njenim potrebama.

Video snimak vožnje bake Smilje izazvao je različite reakcije na društvenim mrežama. Dok su joj neki pratitelji poželeli sreću i zdravlje, bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost zbog njenih godina. Ipak, većina je pohvalila baku Smilju kao modernu i hrabru ženu koja živi život punim plućima, bez obzira na godine.

Baka Smilja je dokaz da godine nisu prepreka za uživanje u modernim tehnologijama i promenama u svetu automobila. Njena odluka da pređe na električni automobil je inspiracija mnogima i pokazatelj da je nikad kasno za promene i prilagođavanje novim tehnologijama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading