SLIKA NESTRPLJIVOG TATE IZ BEOGRADA ZAPALILA INTERNET! Nisu mu dali da vidi tek rođenog sina, on se na prozor popeo DIZALICOM! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.08.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žao mi je ako sam doveo u nepriliku bilo koga u porodilištu to mi nije bila zaista namera, nisam želeo da prekršim njihovo pravilo zabrane ulaska u porodilište pa sam našao način da to uradim drugačije, ali to ne bih savetovao bilo kome da ponovi, istakao je ovaj tata.

SLIKA NESTRPLJIVOG TATE IZ BEOGRADA ZAPALILA INTERNET! Nisu mu dali da vidi tek rođenog sina, on se na  prozor popeo DIZALICOM! (FOTO)

Foto: Instagram/ moj_beo_grad

Jedna slika ispred uslikana ispred porodilišta u KBC "Dragiša Mišović" zapalila je društvene mreže.

 

 

Naime, kako posete u porodilištu nisu dozvoljene, jedan tata je rešio da vidi svog tek rođenog sina tako što se do prozora sobe popeo dizalicom.

U komentarima ispod slike porodici su upućivali čestitke, međutim bilo je i nekih komentara zbog kojih je tata morao i da se oglasi.

- Pozdrav drugari, ja sam tata sa ove slike koju je neko okačio na vašoj stranici. Želeo bih da vam napišem par rečenica koje se kriju iza ove fotografije. Pre svega želeo bih da se zahvalim svima koji su nam poželeli sve najbolje u komentarima, drago nam je što smo vam ulepšali dan.

 

 

- Takodje želeo bih da se zahvalim svima u Porodilištu Dragiša Mišović Dedinje, svi su predivni bili i u toku održavanja trudnoće i u toku porođaja, tretirali su moju suprugu sa ogromnim poštovanjem i svim budućim majkama bih preporučio ovo porodilište.

- Nažalost zbog par negativnih komentara želeo sam da dam pojašnjenje. Svim ženama u trudnoći je neverovatno teško pogotovo u toku porođaja koji traje satima, i to što one prežive ni jedan muškarac ne bi mogao da izdrži, zato kapa dole svim ženama i majkama. Iz tog razloga potrebna im je sva pažnja ovog sveta, sva podrška i pre svega bliskost i prisutnost partnera. Ja kao otac a pre svega kao muž jedne kraljice želeo sam da budem prisutan bar na 5 min, da joj dam podršku da nastavi dalje, da izdrži bolove posle porođaja i da joj kažem da sam ponosan na nju i da je volim gledajući je u oči a ne preko telefona. Ni jedne pare na ovom svetu mi ne bi bile velike za ovih pet minuta sreće koju sam danas doživeo.

- I mi očevi imamo dušu!

- Žao mi je ako sam doveo u nepriliku bilo koga u porodilištu to mi nije bila zaista namera, nisam želeo da prekršim njihovo pravilo zabrane ulaska u porodilište pa sam našao način da to uradim drugačije, ali to ne bih savetovao bilo kome da ponovi.

- Još jednom hvala svima u Porodilištu na razumevanju na moj neodgovoran potez.

- I na kraju želim da se zahvalim svojoj supruzi, mojoj kraljici koja mi je na svet donela prelepog dečaka!

- Volim te sine! Ovo je osmeh koji želim svakom čoveku da doživi -  napisao je on uz fotografiju svoje porodice.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading