MAJKA NESTALOG ALEKSANDRA KREĆE NA KIPAR DA TRAŽI SINA! Jedan poziv BUDI NEMIR I NAJCRNJE SUMNJE!

Autor:

Vesti

01.08.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angažovana kiparska policija.

MAJKA NESTALOG ALEKSANDRA KREĆE NA KIPAR DA TRAŽI SINA! Jedan poziv BUDI NEMIR I NAJCRNJE SUMNJE!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Aleksandar Gligorijević, mladić iz Leskovca, nestao je 26. jula, dok je bio na letovanju u gradu Aja Napa na Kipru. Poslednji put se čuo s porodicom 24. jula. Njegova majka Jasmina Gligorijević podelila je svoju priču i brigu s gledaocima u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- Ono što mogu reći u ovom trenutku jeste da je angažovana kiparska policija i intenzivno radi u pronalaženju mog sina Aleksandra. Ja sam s kiparskom policijom non-stop u saradnji, non-stop me zovu. Malo pre sam se čula sa ambasadorom na Kipru, koji je isto išao u policiju, znači intenzivno se traga. Sad se obilaze šume, plaže, on je poneo šator sa sobom. I dalje nemam novih saznanja, osim da svi intenzivno tragaju.

Na pitanje šta joj je rekao Aleksandar poslednji put kad su se čuli 24. jula, rekla je:

- Poslednji put sam se sa sinom čula 24. jula, a već 25. bio je bolestan i nije mu bilo dobro. Žalio se da mu je bilo jako loše. Onda sam ja njega nazvala sutra ujutru, nije se javio, samo jedna kvačica stizala na Vajberu, odnosno da mu poruka nije stigla. Zvala sam ga celog dana, nikakav kontakt, telefon mu je bio isključen. Tada sam odlučila da reagujem, pronašla sam s kim je bio u toj diskoteci, stupila direktno u kontakt s njim, on je obavestio policiju i tako je sve krenulo. S policijom sam u kontaktu i nameravam da odem na Kipar, pošto radim u Zagrebu, i došla sam direktno kući da vidim kada imam letove. I policija mi je rekla samo da im javim kada krećem.

Kaže da joj je jedna stvar izazvala najveću zebnju, prenosi Kurir.

- Kad je rekao da mu nije dobro, savetovala sam mu da sedne na avion i vrati se kući. Jer plakao je, on nije baš takav, i žalio se da mu mnogo nije dobro. Ja sam mu rekla da ode kući, on je rekao da neće da se vraća i da će mu biti bolje. Plašim se da mu se nešto nije desilo, da nije pretučen. Jer on bi se u svakom slučaju javio. Ako ne sa svog telefona, javio bi s nekog drugog, zna moj broj. Razumite me, ne mogu mnogo da kažem u ovom trenutku, imajte razumevanja za moju neizmernu bol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading