NAPADNUT SRPSKI MINISTAR! Napadač ga jurio po ulici, isplivali STRAVIČNI DETALJI

Autor:

Vesti

01.08.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napali su me verbalno i fizički, otkrio je

NAPADNUT SRPSKI MINISTAR! Napadač ga jurio po ulici, isplivali STRAVIČNI DETALJI

Foto: Tanjug/ Foto: NEMANJA JOVANOVIĆ

Ministar informisanja i telekomunikacije u Vladi Srbije Dejan Ristić, gostovao je u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom" na istoimenom Jutjub kanalu i govorio o neophodnosti uspostavljanja kulturnog dijaloga u Srbiji i medijima, ali i otkrio je da je bio fizički napadnut ispred zgrade ministarstva.

- Na verbalne napade vremenom oguglate. Nije prijatno, ali, sve je to deo obavljanja nekog posla. Ne mirite se sa time, ne to je loše. Zato je važno da sučeljavamo argumente, a ne ljude. Hajde da razgovaramo, znate... I da saslušam i da poslušam svakoga ko će mi dati dobar argument - rekao je između ostalog ministar Ristić.

Na pitanje kako doživljava napade na njega on odgovara:

- Da li sam doživeo napade kao ministar? Verbalne i fizičke? Da. Jesam i o tome evo prvi put sada kod vas govorim o tome. Znate kada govorimo o bezbednosti novinara to je jako važna tema, ali potrebno je govoriti i o bezbednosti ministara takođe.

Zašto su Vas napali?

- Napali su me verbalno i fizički. Tako da nismo stigli do momenta, hajde da razgovaramo.

Gde se dogodio taj napad?

- Isped ministarstva. Sreća je bila da sam bio brži od svog napadača. Uspeo sam da uđem u zgradu i da se na taj način zaštitim.

Neko Vas je jurio po ulici?

- Da. Nije to važno.

Ministar je još govorio o genocidu koji su Srbi preživeli u Jasenovcu i čitavoj NDH, o Kosovu i Metohiji, stanju u srpskim medijima i šta je to šta će on učiniti kao ministar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading