REPREZENTATIVKA SRBIJE DONELA ZLATO! Pokazala kako se pobeđuje

Autor:

Sport

11.07.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može ni da joj priđe.

REPREZENTATIVKA SRBIJE DONELA ZLATO! Pokazala kako se pobeđuje

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović, ostvarila je izvanredan uspeh na Maspred kupu u Budimpešti osvojivši zlatnu medalju vazdušnim pištoljem. U kvalifikacijama je pokazala izuzetnu preciznost osvojivši prvo mesto sa 580 krugova, čime je obezbedila odličan start u finalu. U finalu je Arunović potvrdila svoju dominaciju, postigavši impresivan rezultat od 242,6 krugova, što joj je donelo zasluženo prvo mesto. Ovo nije prvi put da se Zorana Arunović penje na najviši stepenik pobedničkog postolja, s obzirom da je već prošlog meseca trijumfovala na Svetskom kupu u Minhenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zorana Arunović

 


Nakon ovog trijumfa, Zorana Arunović je dodatno potvrdila svoj izuzetan talenat i sposobnost, te se popela na prvo mesto svetske rang-liste u disciplini vazdušni pištolj. Ovaj izvanredan uspeh ne samo da potvrđuje njen kvalitet i predan rad, već predstavlja i veliku čast za srpski sport.

Pored Arunovićeve, još jedna izuzetno talentovana takmičarka, Tiju Vin Trin iz Vijetnama, zauzela je drugo mesto kako u kvalifikacijama, tako i u finalu, demonstrirajući visok nivo veštine i koncentracije. Treće mesto pripalo je Veroniki Major iz Mađarske, koja je takođe pokazala izuzetnu preciznost i takmičarski duh, ostvarivši rezultat od 218,6 krugova.

Zorana Arunović još jednom je pokazala svoje izuzetno umeće i spremnost da se izbori sa najvećim izazovima, te ovaj uspeh predstavlja još jedan plamen njenog talenta koji svetli na međunarodnoj streljačkoj sceni. S ponosom čestitamo Zorani Arunović na ovom impresivnom uspehu, a nestrpljivo iščekujemo njen sledeći nastup gde će još jednom imati priliku da pokaže svoj neverovatan talenat i veštinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading