PRIPREMAJU PAKAO ZA NOVAKA: Italijanski dubl ruši sve Đokovićeve snove o medalji u Parizu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2024

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani žele da zavladaju svetskim tenisom.

PRIPREMAJU PAKAO ZA NOVAKA: Italijanski dubl ruši sve Đokovićeve snove o medalji u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Povreda kolena koju je zaradio na Rolan Garosu, kao i kasnija operacija, u mnogome je promenila sve planove Novaka Đokovića ovog leta. Usled navedenog najbolji teniser u istoriji belog sporta propustiće ovogodišnji Vimbldon, ali svi ljubtelji sporta u našoj zemlji se nadaju da će videti Novaka na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Italijanski teniski savez je saopštio da će Janik Siner i Lorenco Museti zajedno nastupiti u dublu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Siner, koji je nedavno preuzeo prvo mesto na ATP listi, će tako imati priliku da debituje na Olimpijskim igrama.

Osim Siner i Muzeti, u italijanskom olimpijskom timu će se naći i Matea Arnaldi, Lučano Derdarija, Andrea Vavasori i Simone Boleli.

Janik Siner, koji je nedavno zauzeo prvo mesto na ATP listi, će imati priliku da se pojavi na svojim prvim Olimpijskim igrama u Parizu. Sa samo 19 godina, Siner je već ostvario zapažene uspehe na teniskoj sceni, a njegovo učešće na Olimpijadi će dodatno učvrstiti njegovu poziciju među najboljim teniserima sveta.

Foto: Tanjug/AP

Apetiti su mu porasli - Janik Siner

 

Ovaj mladi talent je osvojio Australijan open ove sezone, dok je takođe trijumfovao i na turnirima u Roterdamu i Majamiju. Njegovo prisustvo na Olimpijadi će sigurno privući pažnju javnosti i postaviti ga kao jednog od favorita za osvajanje medalje.

Italijanski teniski savez će sigurno sa ponosom pratiti svoje predstavnike na Olimpijadi, a fanovi tenisa će imati priliku da uživaju u vrhunskim teniskim duelima na velikoj svetskoj sceni.

Kako se bliži početak Olimpijskih igara, interesovanje za tenis kao olimpijski sport raste, a očekivanja od italijanskih tenisera su sve veća. Siner i Museti će imati priliku da pokažu svoj talenat i borbeni duh na terenu, te da se nadaju osvajanju medalja za svoju zemlju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading