DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Đokoviću se otvaraju svi puteni - ostvarenje snova je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2024

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li ipak ostvariti i ono što su mnogi već smatrali da se neće dogoditi?

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Đokoviću se otvaraju svi puteni - ostvarenje snova je na dohvat ruke!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković uspešno korača ka samoj završnici ovogodišnjeg Vimbldona i osvajanju osme titule na najprestižnijem teniskom turniru na planeti.

Srpski teniser se bez borbe plasirao u polufinale s obzirom da je Australijanac predao četvrtfinalni meč usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala.

Time je Novak dobio više vremena da se pripremi za polufinale u kojem će se sastati sa Italijanom Lorncom Musetijem koji je nakon pet odigranih setova i tri i po sata provedenih na terenu savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 3:2 (3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1).

Istovremeno je Đoković saznao informacij ukoja će mu omogućiti lakši put ka ostvarenju onoga što do sada u svojoj prebogatoj karijeri nije uspeo.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Povreda Zvereva na Vimbldonu

 

Nemački teniser Aleksander Zverev je neočekivano završio nastup na Vimbldonu 2024. zbog povrede kolena. On je u meču osimne finala protiv Amerikanca Tejlora Frica bio prinuđen da napusti vimbldonsku travu i pored činjenice da je u momentu prikida meča imao dva seta prednosti.

Kako se, još uvek iz nepotvrđenih informacija sazaje, nemački teniser će zbog povrede morati da odustane i od predstojećih Olimpisjkih igara što svakako omogućava Novaku Đokoviću put ka toliko željenom odličju.

Aleksander Zverev je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je u polufinalu savladao upravo Novaka Đokovića. Ovaj rezultat je bio iznenađenje za mnoge ljubitelje tenisa, što dodatno ukazuje na značaj Zverevove povrede za teniski svet.

Novaka prvo očekuje polufinalni duel Vimbldona protiv Lorenca Musetija, trenutno 25. tenisera na ATP listi protiv koga trenutno u pobedama vodi 5:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading