ZVEZDA KRENULA U OFANZIVU! Brazilac stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

27.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rešeni da se pojačaju.

ZVEZDA KRENULA U OFANZIVU! Brazilac stiže na Marakanu!

Foto: Starsport

Osvajač "duple krune", Crvena zvezda, pokazao je interesovanje za dovođenje brazilskog fudbalera Vinisijusa Mela u svoje redove.

Mladi Brazilac privukao je pažnju svojim igrama u dresu kluba sa Banovog brda i, kako saznaje "Sportal", mogao bi uskoro da pređe u redove šampiona Srbije. Prema prvim informacijama, kompletna realizacija ovog transfera mogla bi se očekivati do kraja tekuće sedmice.

Vinisijus Melo je postao predmet interesovanja Crvene zvezde zahvaljujući svojim dobrim partijama u dresu kluba "brđana". Mladi Brazilac je uspeo da skrene pažnju fudbalske javnosti svojim talentom i doprinosom timu, a to ga je učinilo poželjnim igračem za crveno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Sisoko i Vinisijus Melo

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je belo-crne pojačao prošle sezone kada je stigao iz Šarlota sa kojim Čukarički ima dobru saradnju u poslednje vreme. Nakon što mu je trebalo nešto više vremena da dosegne željeni nivo forme, pogotovo jer nikada nije igrao u Evropi pošto je branio boje još i Internacionala, videlo se da bi mogao da bude od velike koristi za igru tima Gorana Stanića.

Melo se posebno istakao na početku plej-ofa prošle sezone kada je na tri utakmice bio strelac pet puta. Sezonu je na kraju kompletirao sa šest golova i jednim dodavanjem koje prethodi pogotku na 14 duela. Ove je na pet mečva triput učinio da se njegovo ime nađe na semaforu, a uz to je bio jednom i asistent.

"Brđani" kao sigurne opcije u napadu imaju supertalentovanog Mihajla Cvetkovića, koji je takođe želja aktuelnog šampiona, ali i Slobodana Tedića, te nekadašnjeg ljubimca delija Milana Pavkova.

Melo bi u Ljutice Bogdana trebalo da stigne kao zamena za Šerifa Ndiajea koji bi uskoro mogoa da napusti tim Vladana Milojevića i sve bi moglo da bude gotovo već do naredne superligaške runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading